Fenciilknurhoca Haftayız Kasım sonu görünüyor. Bi aksilik olmazsa inşallah 🙏🏻 hic bisey hazırlamadım daha 🤭 3 - 5 tane hediye geldi anneannesi babaannesi birseyler örmeye başladı ama daha bi çöp bile almadım kızıma. Babası ateş ölçer almış kızına 😂😂 kızının daha bi tane donu yok ateş ölçeri hazır şimdiden 😂 30. Haftadan önce başlamayı düşünmüyorum. Herşey hazır artık bi kaç günde alıp gelıyorsun. İlkim düşük olduğundan icimde hala korku var. O yüzden ne kadar geç başlarsam o kadar iyi diyorum.
ozgei ayse29 ağırlaşınca daha zor olmaz mı peki 😑 Ben çok panik oluyorum yardım edenim de yok😑 Stres yaptım yaaaaa, birkaç kıyafet dışında bişeyimiz yok
alparslanannesii1661 ozgei hiç panik olma illa birilerinin yardim etmesine gerek yok yavas yavas herseyi yapar toparlarsin ben oyle yapicam şahsen
Mrvksm Eminkoo 22+2 oğlumu bekliyorum 🥰 bebek arabasını beşiğini çantamı ve birkaç ufak şey aldım 🙈 her şeyi tamamlamak istiyorum hemencecik 😂
Kokcuduru 24 haftadan slmlar benim de 1 kizim var 1 kizim daha olucak ablasi yaz bebegiydi ablasinin kiyafetler varma yazlik mecbur uzun kollu bisey bakicaz daha bakmadik
Esmakorkmaz Eminkoo 22+4 🥳 tahmini 28 kasım tarihinde doğum olacak gibi inşallah zamanında doğarsa 🤓🌸
Eminkoo Eligulu anaların hissi kuvvetlidir bebişe herkes erkek dedi ben koz hissediyorum dum kız dedi doktor