Mavi87 milena11 seninde Allah yardımcın olsun canım çok sağol. Sancı açılma vs varmı? Vajinal doğummu olacaksın sezaryen mi
Susamtanem2 Deletedmom9823 bizimki de Makedon göçmeni onlarda gösterisi sever ama benimle evlenince bozdum adamı 🤣 yazılı ve çok karışık şeyleri sevmiyoruz kızımızın da ne siyah ne de yazılı hiç biseyi olmadı geneli beyaz zibinlar hep beyaz olduğu için oğlum da kullanacak mesela 🤣
Deletedmom9823 Susamtanem2 ailem tekstilci çocuk kıyafeti yapıyolar 😀😀 aldığım toplasan 5 zıbındır gerisi hep hatır gönül iş yaptıklrımzdan geldi çok şükür inşallah darısı 2. Ye😀😀😀
Mavi87 milena11 oo iyi ozaman canım. Benim normal doğum ama hiçbir belirtim yok. Nasıl olcak bilemedim. Rahme jel konacakmış. Rahim yumuşayıp açılma olacakmış falan falan.
Merve171214 Deletedmom9823 sadece bir puset örtüsü mü bu 😳 Millet aşmış kendisini ben 10lu hastane çıkışı ve puset örtüsünü 265 e yaptırdım bu tek puset örtüsü dio allahtan korksun ya gitgide artıyor fiyatlar soyguncu olmş hepsi
Susamtanem2 Mavi87 propess yöntemi ile bende doğum yaptım açılmayı ve sanciyi başlattı hiç acilmam yoktu ama her bünyeye etki etmiyor diye biliyorum bende 8 saat sonra etki göstermişti 40. Haftada doğum yaptım
Merve171214 Deletedmom9823 Ben saydırıp engellerdim 😂 bu ne yani bi hastane çıkışı fiyatına puset örtüsü
buiyimi Deletedmom9823 penye battaniye örtüyordum ilk bebeğimde. Puset örtüsü falan yoktu o zamanlar tabi
Tosbikella Deletedmom9823 modaastra diye bi site var oraya atın aynısı ben herseyimi gayet uyguna yaptırdım açıkçası yada hellocollection var instagramda orayada bakabilir fiyat sorabilirsiniz
Aminegul kkuubbrraa ben hastane cikişi aldim bi bebek mağazasindan pamuk organik cokda güzel 10lu set 120 lira verdim
Pelin-1 Deletedmom9823 bende magnet arayisindayim bi magnete 8.5tl istiyor en az 30almal zorundsiniz diyor 🙄
Pelin-1 Deletedmom9823 sayi zorunlulugu olmayan bi site bulucam en yakinlarima yaptiricam cikolatayo her gelene veririm.. cok abartiyorlar fiyatlari🥺