Merhaba anneler ve anne adayları bi kaç gün önce post acmıstım sezaryen mı normal doğum mu diye ve de suni sancıyla doğum yapanların fikrini almak istemiştim. 40 haftalık olduğumuz salı günü doğum yapacaktım hatta. Hatırlayın diye detay vermek istedim 🙏🏻
malesef ki benim doğum hikayem burada okuduklarım kadar güzel ve hızlı ilerlemedi normal ile başlayıp son saniye sezaryen ile sonuçlandı o yüzden çok detay vermek istemiyorum. Doğum yapacak annelerin fikirlerini karıştırmamak için tek söyleyebileceğim doktorunuzu dinleyin!! Size sezaryen öneriyorsa normal içim zorlamayın ve doğum şekli ne okursa olsun sakın üzülüp dert sıkıntı yapmayın kendinize ben kendime ve bebeğime çok inandım şükür ki ilk gece yoğun bakımda kalmasına rağmen çok sağlıklı 🙏🏻 İlk gece ayrıydık ama ben üzülmedim aksine bebeğim için kendimi toparlamak için zamanım oldu. Şimdi beraberiz ikimizinde durumu çok iyi yarın evimize döneceğiz Allah’ın izniyle 🙏🏻❤️ Herkese hayırlı doğumlar güzel doğum hikayeleri paylaşmanız dileğiyle sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻