Smanrsmsk61 Merhaba kızlar dün yazacaktım aslında doktora gittim kilosu 2680 boyu 46 cm dedi kilo güzel ama biraz kısa doğacak gibi dedi çokta büyük dert edinmiyorum ama olması gereken neyse öyle olsun istiyorum boyunun uzanası için ne yapabilirim
VeraVrea Smanrsmsk61 kalsiyum takviyeni arttır ben her gün iki tane osteocare içiyorum bir de 2-3 bardak süt içmeye calısıyorum. Bu arada akrabamız yeni anlattı bebekler 49-53 arası doğar ama onun oğlu 43 cm kısacık doğmuş, şimdi 180cm den uzun bi delikanlı. Çok takılma yani :)
Smanrsmsk61 belisslinaa o zaman bu bi sorun teşkil etmez dimi kafama takacağım bi durum değil yani 🤦🏼♀️
VeraVrea Smanrsmsk61 doğumdaki boy ve kilonun geleceği belirlemede hiçbir etkisi yok. Kilolu doğar sonra zayıf olur hayatı boyu kısa doağr sonra uzun olur uzun doğar sonra kısa kalır hiç takılma
uraluygar Smanrsmsk61 buyuk oglum 51 cm dogmustu bana cekmis sanirim o ben 1.67 yim😂 simdi 1 aylik oglum var 55 cm dogdu babasina cekmis baba 1.92😂
Smanrsmsk61 VeraVrea ben sağlığı açısından bakıyodum aslında boyu kilosu olması gereken neyse elimden geldiğince yapmaya çalışmak istiyorum gelişimi geri kalmasın diye yani
Smanrsmsk61 uraluygar ne ben ne eşim çokta kısa sayılmayız aslında ama genlerini bi ikimizden almıyo sanırsam 😄