melekVzeynepE 35+5den sonra kasılmalar sebebi ile progestan kullananlar oldu mu acaba , acil cevap verir misinizzz
ysmn_kck17 melekVzeynepE 32nci haftada kullandım doktor 35 te keseriz artık doğum başlasın demişti ama 35+6da doğum yaptım ☺️
Sulegorkemakyol melekVzeynepE kızımda hamileliğim en başından sonuna kadar kullandım şuanda 2 haftadır kullanıyorum 22 haftalık olduk kasılmalarım vardı çünkü kızımdayken ilk önce düşük sonrada erken doğum riskinden dolayı kullandım
QOH melekVzeynepE progestan ve proluton kullanıyorum 31+0′ız biz sizin haftanız daha ileri ama doğum yapacağım güne kadar kullanacağımı söyledi ikisini de.
melekVzeynepE aley_ckmk24 çok baskı yapıyor mu sizinkide alta hissediyor musunuz, benim canımı çok yakıyor bazen Yoksa sizin sadece nstde mi çıktı
AseLenaMom ysmn_kck17 Demek ki bebeğin gelişimi iyiydi , bende sürekli burada okuyorum ne şikayetin olmuştu doğuma karar verildi peki ? 🤷🏻♀️
Umudayolculuk36 melekVzeynepE Ben de aşırı aşağıda hissediyorum vajinan mu dört santim ara var 😢😢 Cumartesi doktora gideceğim
aley_ckmk24 melekVzeynepE yürüdüğüm zaman çok baskı yapıyor. İlaca başladım öyle çok bir baskı olmuyor bide doktorum fazla ayakta kalma dedi. Kasılmalara düzelmeye başladı gün içinde bir kaç kere oluyor önceden sürekli oluyordu
Akkoyu ysmn_kck17 ya benimde erken doğum riskim var bende ondan kullanıyorum ama senin yorumunu görünce daha çok korktum 😂 kaç kilo doğdu ve küvezde falan kaldı mı ve ve ve ciğer geliştirici falan yapmışlar mıydı 😂
ysmn_kck17 Akkoyu Suyum geldi yatisim yapıldı ciğer geliştirici vuruldu ertesi gün sabah 7 de suni verildi öğlen 2 buçukta kızım doğdu ve biz sonra evimize geldik hicbisycik olmadı sende hiç korkma annesi iyi düşün iyi hissetsin bebeğin iyi enerji ver ona ☺️
Akkoyu ysmn_kck17 ya bana vurmadılar hiçbişey yatıyorum evde öyle tavana bakıp kafamda kuruyorum kendimi korkutuyorum anca
ysmn_kck17 Akkoyu Boyle durumlarda tedbir amaçlı vuruluyor ama.yine de içini karartma doktorun daha iyi bilir
AseLenaMom melekVzeynepE 30.haftamı dolduruyorum banada verdi erken doğumu engelleyeceğini söyledi kasıklarımda ağrı olup genital bölgeme içten baskı oluyordu bundan dolayı verdi 🤷🏻♀️
ysmn_kck17 AseLenaMom şikayetim hiç olmadı biranda suyum gelince bebek susuz kalmasın diye ertesi gün doğuma aldılar . Hemen doğuma almamalarinin sebebi ciğer geliştirici etkisini göstersin diye ve bebek anne karnında 24 saat susuz kalabiliyormus ondan acele etmesi doktorum .
Akkoyu ysmn_kck17 pazartesi gidicem bakalım bi gelişme var mı diye unutmazsam sorayım ay inşallah sağlıcakla kucağıma almak banada nasip olur sizin gibi 😍