gokcekocyigit07 ecemsmom E bebekten çok daha uyguna aldım, bence bu fiyat oldukça pahalı ve gereksiz 😌
Ruyaruya12_ ecemsmom BagMori Baby bag aldım indirimde 150 küsür almıştım . Memnunum çok şık ve sade :)
Deleted5544 ecemsmom pullu modellerden almıstım, bebek arabasına astığım icin askı yerlerindeki dikişler açılmaya başladı. şimdiki aklım olsa e bebekteki ucuzlardan alırdım ki öyle yapıcam
Hamisse Ben vermezdim heralde ya ama durum varsa ve çok beğendiyseniz ilk gebelikse hele ki 😅diģer cocuklarda da kullanılabilir ondan alınabilir gibi
ecemsmom Ruyaruya12_ evet birde o var aklımda şuan baktım 211 e düşmüş ama 175 e indiğini de görmüştüm 😊
Symazturk ecemsmom oldu çanta da çanta yalnız 😂 bunun indirimini bekleyelim bence ben de favoriye ekleyeceğim şimdi . Ama bunun biberon için termal kısmını göremedim ben sadece fileler var galiba
sasirmazyildirim Ben trendyoldan 80 TL ye aldım gayet güzel ve sağlam . O kadar para vermeye gerek yok bence hele de bebek alışverişine başladıysanız .
ecemsmom Symazturk çok tatlı değil mi içi 😍 evet o kısmı benimde aklımı karıştırdı ama çok takmadım termos vs kullanılır diye bende hemen almam galiba belki indirime girer bir umut diğer rengi de güzeldi ☺️
sasirmazyildirim ecemsmom evet uyguna geldi bayağı yorumları da çok iyiydi. Bana yeterli olur . O paraya bebeğime alacağım bir ürünü bir tık daha kaliteli alabilirim düşüncesi var bende. Ama siz beğendiyseniz durumunuz da varsa içinizde kalmasın alın bence ☺️
nnnilayyy Bende bagmori aldım hem valiz gibi olanından hastane için hemde sırt çantasını ikisine 328 lira verdim 🙈
ecemsmom nnnilayyy valiz gibi olanı da bayagı eşya alıyor tatile gider gibi valla 😂 bende bunu alamazsam bag mori sırt çantası bakacağım ☺️