Asyacaa Ben yarın hastaneye yatıyorum erken dpğum riskim vr eşim hep yanımda olamayacak şunu merak ediyorum ciğer geliştirici iğneyi kendimizmi temin ediyoruz yoksa hastanede kendilerimi veriyorlar bilginiz varmı ankara şehir hastanesi
gokcekocyigit07 Asyacaa Geçmiş olsun sağlıkla kavuşalım hepimiz, orada nasıl bilmiyorum ama kuzenimde 36′ da suyu geldi ve erken doğum yapacaktı, Alanya’da yaşıyoruz, burada hastanede direk yaptılar.
Sulegorkemakyol Asyacaa hastane temin ediyor ciğer geliştirici iğne öyle reçeyle eczaneden temin edilen birşey değil çünkü bildiğim kadarıyla
Asyacaa gokcekocyigit07 aminn insallah alırız sağlıkla bende merak ettim ona göre esime söylemme gerekte birden isterlerse iğneyi
Hayle Asyacaa amin amin ama risk in varsa kesinlikle git onlar gereken Hersey I yapiyor .kac haftaliksin bu arada
Hayle Allah in izniyle bisey olmaz .hastaneye git duzelir .Muz yogurt ceviz ye bebegin cabuk kilo olur.guzel haberlerle insaallah … Benim durumum DA size benziyor Doktor endiselenme dedi
VeraVrea Sulegorkemakyol hayır eczaneden reçeteyle alınıyor. Kas iğnesi oldugu için hastanede vurdurun diyorlar progesteron iğnesi gibi ama biz evde yapmayı öğrenmiştik eşim yaptı bana
VeraVrea Asyacaa hastanede yatarken yapılırsaı onlar getiriyor, siz kendiniz eve dönüp yapcaksanız eczaneden alıyoesunuz 12 tl sanırım. Eşim yaptı bana evde