zeynepssmom Kızlar şimdi bişi sorcam biraz saçma bi soru en son adet tarihim 25 hazirandı… ve temmuz ayında adetim 6 gün gecikince test yaptım hamile oldugumu ögrendim fakat hangi gün hamile kalmışımdır bunu nasıl öğrenebiliriz ?
Meleklerimmm3 zeynepssmom düzenli adet görüyorsanız ilk adet gününden itibaren 14. Gün yumurtlama gercekleşiyor
Rumrumrum zeynepssmom Tam olarak hamile kaldığın günü öğrenemezsin ama aşağı yukarı tahmin edebilirsin çünkü geç döllenme olabilir yada yumurtan erken çatlamış olabilir ama muhtemelen 3 haftalık gebesindir
sehrengiz_8 zeynepssmom hangi gün hamile kalındığını saptayamıyorlar bından dolayı son adet tarihin baz alınarak yapılıyor
Rumrumrum zeynepssmom o tam olarak belli olmuyor işte canım benim eşim adetimden sonra sadece 9 gün evdeydi sonra şehir dışına çıkmak zorunda kaldı ama hamile kalmışım ve gerçektende hesaplayınca adetten hemen sonra tutmuş çocuk
Meryemce92 zeynepssmom Düzenli adet görüyorsan eğer ortalama 28 günde bir falan adetinin 14 üncü günü yumurtalama oluyor.
gamzeozer16 zeynepssmom aynı durumdan bu ay bende muzdaribim ki tecrübem olmasına rağmen 😇 12 haziran son adet tarihimdi 8 temmuzda ilişki oldu haliyle hemen tuttu demekki o günü not ettim o günden önce olmamıştı ilişki adet görmedim hamile oldugumu öğrendim 😎 biraz karışık oluyor ama düzeliyo sonradan