ozlemkrts Meldagokay benim göbek zaten vardı bide mide eklendi üstüne 6 aylık gibiyim ☺️☺️ halbuki daha 11+1
deletedmom734 Meldagokay 17.haftamdayım birazda balık etliydim karnım öyle aman aman çıkmadı daha çok şişkinlik gaz tarzında birşey var
FilizDemir Meldagokay ben burda 17 hafta oldum daha göbeğim yok çokta zayıfım erken çıkar diye bekliyodum hevesleniyodum erken çıkanlara imreniyorum 😝😂😂
Meldagokay ozlemkrts Göbek olunca güzel oluyor bebeği hissetmiyosun ama orda olduğunu bilmek çok güzel oluyor
Kekmez Ben de 37+5 teyim baya çıktı göbeğim 😂😂😂😂 heyecanlısınızda 12 haftada falan göbek çıkmaz bir 20 leri falan geçinde söylemek istediğim anlaşılır 😂
Meldagokay Kekmez yok benim gerçekten çıktı 12 hafta olmama rağmen doktorum da baktığında sen 5 aylık olduğunda 9 aylık gibi gözüküceksin demişti göbekten göbeğe fark var
Evremanne 8+2 deyim göbeğim vardı bebeğimde çıktı sivri şekilde hemde sipsivri ortadan bişey sivriliyor gibi 😂
Mslali 10. Haftadan itibaren göbeği şişmeye başlayan varmış kuzenlerim öyle olmuş hep benim daha gözükmedi ama yok değil yani. 12. Haftada göbeğim önümdeydi diyeni duydum kişiden kişiye değişiyor.
melocan 14 haftayıda doldurdum ama ne göbegim var ne de kilo aldım. Endişelenmiyo değilim acaba bebegime iyi bakamıyo muyum diye🤔