MercimekveAnnesi16 https://ibb.co/MBc9Vhg ( Şimdi muhakkak az diyenler olacaktır ama zaten bence fazlası gereksiz ) benim düşüncem düşüncelerinize de saygım sonsuz 💜 siz neler düşünüyorsunuz ?
Birgezgininhikayesi MercimekveAnnesi16 fazla bile hastane yakınsa 😂 dogumdan sonra kalma durumun yoksa
umudunannesiii MercimekveAnnesi16 bence baya fazla 😂tabiki oralarda naisl blmiyorm da buralarda bir gün kaldigimz için 😂
bus91 MercimekveAnnesi16 fazla bile 1 tane pijama giydim bebekte 1 takım giydirip verdiler depend 3 tane kullandım valiz oldugu gıbı gıttı ve geldı
MercimekveAnnesi16 Birgezgininhikayesi hastane uzak canım bana eve gidilip alınabilecek bi durum yok hastaneyle aramızda 2.5 saat var trafik ile beraber
MercimekveAnnesi16 bus91 kan kusmuk vs bişey olur dediler hastanede uzak olunca sen al yanında bulunsun dedi halam o yüzden fazla koydum canım biliyorum bana da fazla geliyor ama bi yandan da hak verdim
Zhra_cil MercimekveAnnesi16 Valla canım ben daha az bile koydum emzirme atleti sütyeni hiç koymadım pişik kremi falan da koymadım
Cimen_bebek MercimekveAnnesi16 Bebeğe çok fazla kiyafet koymussunuz gibi geldi bana. Ben 3 tane hastane çıkışı koydum fazla bile gelir dediler 1 gece için hemsireler. Arabanizin bagajına koyun bence cantada fazlalik yapmasindansa.