Beggyy Herkese merhaba yeni doğum yapan anneler size bi sorum var. Hastanede bana ve refakatçiye corona testi istiyorlar yatıs yapmadan önce. Peki ziyaretlere izin veriyorlar mı ziyaret saatlerinde bilen var mı??
gokcekocyigit07 Beggyy Bildiğim kadarıyla ziyaret yasak, ki bence de yasak olmalı, malum ortalık berbat durumda, hem size hem bebeğe hemde gelene yazık 🙄
milena11 Beggyy özelde yapıcam 1 temmuzdan sonra kaldırdılar yasakları test istemiyorlar. Kısa sürekli hastane ziyaretine izin var
Elif_Eda Beggyy Vallahi normal kontrole gittiğimizde bile eşimi içeri almıyorlar..Sadece 1 ya da 2 kişi refakatçi istiyorlsr
Beggyy gokcekocyigit07 kesinlikle bencede yasak olması aslında ama emin olamadım. Hastaneye test için gittiğimde sorucam bakalım
Merve2Asel Özelde arkadasım Doğum yaptı herkes girmiş devlette almıyorlar babaya 10 dk diye biliyorum
Beggyy Bende pazar günü özelde doğum yapıcam nasipse. Sonucta refakatçiye test isteniliyosa mantıken ziyaretçi yasagı olması lazım dimi 🤣 yoksa teste ne gerek var
Beggyy milena11 evet sanırım, medicana da doğum yapıcam acaba var mı o hastanede yakın zaman da doğum yapmış arkadaslar 🤷🏻♀️