MelikeDurmaz Daha önce sigara içiyordum hamile olduktan sonra içmedim bıraktım şuan 34 haftalık hamileyim ama çok canım sigara istiyor aynı durumu benim gibi yaşayan varmı sigara o kadar canım istiyoki elimde değil.
ilkgozagrimhavinim MelikeDurmaz ablam tiksinmişti ilk hamileliğinde. Ama son iki ay çok istiyodu canı. Eniştem içerken ondan bir iki fırt alıyodu. Beni zaten hiç sorma. Adam gibi bırakamadım mahvediyo bu durum beni.
ilkgozagrimhavinim Arya-53 25 haftaya girdim. Bende hiç bulantıda olmadı. Tiksinemedimde. Bi ara sadece bikaç gün bıraktım. Sonra yine bozdum yeminimi. Malesef😕 çok içmiyorum diye avutuyorum kendimi ama kahroluyorum her defasında.
Arya-53 ilkgozagrimhavinim inşallah erkenden birakırsın ya aklına sıgara gelince başka birşyler ye iç uyu birşyler yap
Redpepper Ben de aynı durumdayım 32. Haftadayım ne zamandır içmiyorum ama canım çok istedi 1 tane içtim ama sonra üzüldüm içtiğime, sonrasındaki pişmanlığı düşün ve içme
ilkgozagrimhavinim Arya-53 paket almıyorum. O konuda çok istikrarlı davrandım en başından beri. Hamileliğimi öğrendiğim andan beri. Başlarda eşim günlük 3 tane bırakıp işe giderdi. O 3 taneyi içer akşam geldiğinde ondanda 2 tane içer 5i bulurdum. Sonra bi dönem yani bikaç gün bıraktım. Tekrar başladıktan sonra eşim eve bırakmaz oldu hiç. Sadece o eve geldiğinde onun paketinden içiyorum 2 3 tane akşamları. O 2 3 ü de bırakamadım bir türlü..