Lcy Ilk basda cok güzel bi dogumum oldunu yazmak isterim hic bukadar kolay olacagini tahmin etmemisdim bazi arkadaslarin anlatmasina göre cok zor olacagini düsünmüsdüm ben klomen tedavisiyle hamile kaldim ve cok güzel bi hamilelik gecirdim 4 sene hasret kaldim bir evlada pazar günü hastaneye yatisim yapildi ve sabah ilk Hapimi aldim suni sanci fakat tik yok sanci felan hic sonra 4 adet hap daha verdiler busefer bacaklarimdan sanci hissettim ama okadar dayanilmayacak gibi bir aci deyildi dahada siddetlenir diyordum ne yalan sölim dogum haneden sesler gelince korkdum millet ciglik ciglik bagriyordu ogün hic bisey olmadi misil misil uyudum ... ertesi gün 4 adet hap daha verdiler 2 saat arayla gene sanci yok disarda esimle otururken suyum patladi sanci varmi derseniz tik yok bi bacaklarim agriyor ... gene hic bisey olmadi .... bi gün sonrasi 4 adet daha hap verdiler ben bildiniz cok iyidm sanci yokdu halay cek deseniz cekerdim ama morelim bozuldu herkez 2 hapdan sonra dogurdu bende hala bisey olmadi 3 gün boyunca hap ala ala manyaklasdim hic digmayacak sandim 😂birsz merdiven indik cikdik bi bakdilar 4 cm aciklik var hadi dogum haneye iyide sancim yokki dedim sekerim vardi birden titreme girdi komple sekerim düsmüs heycandan bisey yemedim bide almanyada hastane yemeklerini begenmedim ebe bana tost yapip getirdi sagolsun onu yedikden sonra kusdum ebede biliyodu bunu hic irenmeden laf sölemeden temizledi cok iyi eben vardi 4.35 gece hafif sancim basladi sancilar cok sidetli deyildi bilemedim ama onlar bana hep gaz verdi yoruldun ama basaracaksin az kaldi diye sanci öle hafifdiki anlamadim hic bisey ...sancim cok az geliyodu ve sadece 30 saniye sürüyordu o 30 saniyede 3 kere ikindim ve yavrumu kucagma aldim kanli beklerken kizim tertemiz cikdi hayret ettim dogum cok guzel bisey gercekden dogum bitti odama götürdüler beni ve aninda kalkdim halbuki yasakmis beklemem lazimmis ama kendimi öle iyi hissediyordum ki anlatamam en gzelide plazenta cikdindaki rahatlik ... hakkinizi helal edin cok uzun oldu ama dogumdan korkanlara korkma demek icin paylasdim kizim 4.07.2018 dogdu ve 2920 gramm rabbim herkeze guzel bi dogum nasip etsin bu arada sanci basladikdan bi bucuk saat sonra yavrum kucagimdaydi .... allaha emanet olun guzel bi dogumunuz olmasi dileyiyle ben Melikemle ilgileniyorum 😘🤗
Aselpeker Lcy Gözün aydın canım 😊 ben bisey merak ediyorum doğum yapmadan önce ultrosnla çıkan kiloyla dogduktan sonraki kilosu ayni mi çıktı hani bazıları ultrsnda yanlışlık olabiliyor diyor ya merak ediyorum 😊