imgeeftelya Oykum_06 sona gelmenin mutluluğu var 😂 çok zorlaştı hayat gerçekten kızımı kucağıma alıp evde hoplayıp zıplamak istiyorum artık 🙈
ErdemirinAnnesi Oykum_06 ay dayanamıyorum sıcaklarda ne gece uyuyabiliyorum ne de gündüzleri daraldım kasılıyorum birden sancı giriyo korkularımda çok aha bişey olucak acaba kordon bağlandımı kendisine acaba erken doğum olurmu sezeryan mı olur normal mi deli deli sorularrr
Drymomm Oykum_06 34+6 çok sıcak yalancı sancılar bel agrılar kasık agrıları bi gün iyi bi gün kötü inşallah sağlıkla alcaz kucağımıza
remzye Oykum_06 aynı günlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. Safra kesesi sıkıntısı çok çektiğim için hamilelikte basan sıcak gece uykusuzluğu devam eden sabah bulantilari arada baskı yapıp makatta agri olması arada gelen adet sancısı gibi ağrılar artık hafif kalıyor 🙈 benim ikinci çok şükür az kaldı diyip bekliyorum yarın hurma almaya gidicem bide perine masajina başlıcam hayırlısıyla sağlıkla gelsin . Gelsin ki safra kesesinide alsınlar kurtulayım.
imgeeftelya Oykum_06 bir kaç gündür yaşıyorum o yalancı sancıları hatta adet olmuşum gibi bir his oluyor sonra bakıyorum yok bişey😅 ilk gebelik olduğu için tedirginlik çok fazla sanırım
Oykum_06 ErdemirinAnnesi benimde öyle şu an adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum. Su ve nişan yok normal mi ??
busracnbk ErdemirinAnnesi ben de bu durumdayım sürekli acaba suyu azaldı mı , kordona dolandı mı, kakasını yapmış mıdır , iyi midir falan kafamda sürekli deli sorular 🤦🏻♀️🙄 analık zor işmiş 😂
Daniay ErdemirinAnnesi Bizde aynı şekildeyiz tüm gün bebeğimin hareketlerini takip ediyorum olumsuz şeyler hemen aklıma geliyor en ufak bi agrı da kasılmada sanırım okuduğumuz hassas içerikli doğum hikayelerinin de etkisi var okumayacam diyorum dayanamayıp okuyorum 🤦🏻♀️ Bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah hem çok zor hem de çok müthiş birşey tuhaf yani ❤️
ErdemirinAnnesi Oykum_06 normal istiyorum bilmiyorum bebek karar vericek artık dün hafif enfeksiyon çıktı ilaç vermedi bol bol su iç dedi yeter dedi ellimde su şişesiyle geziyorum evin içinde
imgeeftelya Oykum_06 aynı şekilde bende de var özellikle ani hareket edince ya da çok ayakta kalınca artıyor gibi geldi bana birde bebek aşırı baskı yapıyor acı veriyor ara ara
Avgulsah59 Oykum_06 35+1 im benim de adet sancısı gibi ağrılarım oluyor 38. Haftamda alacak doktorum gün sayıyorum 😋☺️
imgeeftelya Oykum_06 pztesi kontrolüm vardı ilk NST mize girdik herşey normaldi kendi isteğimle sezaryen günü de aldım 38+4 te inşallah kızımla kavuşuyoruz sanırım bi kaç haftada böyle yalancı sancılarla geçecek 🤦♀️
Oykum_06 imgeeftelya ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı. Bende ilk NST Girdim gayet güzeldi. Bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Haftaya kontrolüm var. Doktorum 39-40 haftaya kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse sezaryen ile alıcağını söyledi. Umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :)
Arenn 35+3 bende ikinci gebeligimm son 23 gunumm sezeryan icin ilki geneldi bu spinal olcak heycan korku hepsi bir arada :)))
ElifBademmm 35+4 deyiz oğluşumla, sıcaklarda hareket etmek çok zor, az iş yapayım diyorum nefesim kesiliyor, yürüyünce terden sırılsıklam oluyorum, çok şükür bebişim zayıfta olsa sağlıklı, 38+4 de doğum olacak inşaallah 🤲
Oykum_06 remzye yaa durumlarımız aynı 🤨🤨 arada yalancı sancı yaşıyorum sanki adetimin ilk günü gibi. Çok fazla ayakta kalınca ayaklarım ve bacaklarım şişiyor belli bir süre üstüne basamıyorum ağrı yapıyor. Bebeğim 1 hafta önden gittiğini söyledi doktorum
Cgldy 35+3 benim plasenta yaşlanmaya başlamış suyum azalmış 10 gün sonra kontrol verdi bakalım ne olacak korkuyorm biraz😢 bebişlerinizin kilo durumu nedir
Elif004 Cgldy aynı durumu bana da söyledi doktor canım. Bebeğin eşi biraz yaşlanmış dedi. Bayramdan önce gitmiştim. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak. Pazartesi de tam 36. Haftamda olacağım.
Baloncuk41 haftadayım kalça kemiklerim ağrımaya baslamisti kalsiyum vermisti doktor ihmal edip almamistim acisi cikti valla ya psikolojik yada ilacı aldigim icin geçti sanki ev temizligi falan yapabiliyorum hala ama sıcaklar ve ağırlık zorluyo iyiki büyuk temizligi bebegin esyalarini falan önceden hallettim