Zeynepssss 26 haftalıkken ilk kez gördük doğduğu haline benziyor mu ultasondaki halıne öyle olursa kuzum evde kaldı 😂
metehaninannesiii Zeynepssss keşke böyle demeseydin canım 🤦♀️yani sonuçta evlâdın ama allahın zoruna gider
Denizcyc O zamanlar yağ hücreleri tam oluşmadığı için böyle göçüklü gibi gözükebiliyor ve burun hep daha yayvan gözüküyor😂 Benzer ama değişiklik olur bence doğduğunda. Bir de bebekler yeni doğduğu haliyle kalmıyor ya çok değişiyor
Azramina21 Zeynepssss bizim Bebek’te öyle burundan ibaretti 🤣 eşimin normal benim de burnum küçük nasıl öyle anlamadım . Merak ettiğim doğunca benziyor mu ultrasonda ki haline 🧐
Busbus2020 Zeynepssss bende o zaman baktığımda çok çirkindi 😂o daha yüzü tam oturmamışmış ondanmış korkma 😂😂😂
Mom3834 Zeynepssss merak ettim atsanıza, her türlü güzeldir bir de sudalar iyice şişiyorlar ultrasonda bazen tuhaf gösteriyor :)
Baharimmmmm06 Zeynepssss hahahaha benim oglusumun agizi yuzu minnak findik gibi ayni anasi😄kurban olsun annesi verene yaradana🤗
dakpinar- Zeynepssss hahahahajha yaaaa çok tatlısınız ☺️♥️😀 ben de şey diyorum şaka tabi de sağlıklı olsun inşallahta ama eğeeer bir çirkin olursaaan seni geri yollarım içeri diyorm 😀😍🌸
Kdk Zeynepssss yaaa bugünki ben resmen😂 yandan görünce hep doktor ağzı burnu ne kadar biçimli çok güzel bi bebek olacak diyodu bugün önden bi görür gibi olduk tövbe estağfurullah bişey canım kızım😂 kime benziyo ben anlamadım😂
Suleasyaa Zeynepssss 🤣🤣🤣 benim kızım da öyle halbuki anasıda guzel ama babasının sulalesine çekti herhalde 🤣