Acemianne94 Kizlar 36+1 bugün kontrole gittim kızım 2900 gr 49 cm boyu. Gelişimi kilosu falan güzel dedi doktorumuz sezeryan günü olacakta 23 ağustos dedi ama bana biraz geç gibi geldi ben mi sabırsızlanıyorum acaba ??
Muyesser Acemianne94 36+5 benim de sancılarım oluyor her an olabilir normal doğum yapacağim Allah izin verirse
Eyceniz Acemianne94 benimde bugün 36 haftalik, 3050 gr 50 cm bakalım ne zaman gelmek isteyecek düzensiz sancim cıktı Nstde ne zaman gelir bilmiyorum 🙃 sezeryan zorunlu olmadıkça istemiyorum 39. Haftamda muayene edicek doktor
Buseninannesi_21 Acemianne94 Bende 36+3′üm yarin gidicez kontröle size çatı muayenesi yapti mi doktorunuz?
MHA21 Muyesser bende 36+3 benimde öyle sancılarım şimdiden başlamış merak ediyorum ne zamn gelir diye
Crnbdk 36+5 deyim ara ara karnımda sertleşme dışında herhangi bi belirtim yok, kontrolüm yarın bakalım ne diyecek doktorumuz heyecanla bekliyorum🎈
Acemianne94 Crnbdk evet bende de sertlesmeler var alt tarafa baskı yapıyor vs ama nst de sanci çıkmadı. Bakalim haftaya tekrar gidicem zamanında gelir inşallah bebisler
Muyesser Acemianne94 çıktı bayramdan önce cuma günü gittim doktor yatıralım dedi bende çocuğum olduğu için yatmak istemediğimi bir şey olursa acile başvururum dedim. Muhtemelen yalancı sancıydı. Su anda hastaneye gidemiyorum çünkü temaslıyım karantinadayım 😟
Acemianne94 [silindi] hemen hemen aynı günümüz ve kilolar falan neden bu kadar gün fark var acaba sezeryanda
[silindi] Acemianne94 Bilmiyorum ki. Benim planlı sezeryan yani kendim istedim doktorum da mecburi bir nedenimiz olmadıkça 38.haftayı tamamlayalım iyi bizim için dedi. Ama bende şu an tedirgin oldum benimki çok erken gibi geldi 🤔
Acemianne94 [silindi] bilemedim bende ya benimki de kendi isteğimle planlı sezeryan ama bence benim doktorum cok geçe gün verdi. Geç değil mi diye sorduğumda da duruma göre bakarız 1 gün bile önemli bizim için dedi. Cok kafam karıştı haftaya tekrar kontrolüm var tekrar sorucam
Acemianne94 supermomss özellikle yürürken oluyor benim bebek bor yerde toplanıp cok sertleşir kesiliyor
Crnbdk supermomss karnımın özellikle sağ tarafında bebek sanki kendini oraya bastırıyormuş gibi bi sertlik oluyor baya sert ama dokununca taş gibi bi süre sonra kendiliğinden geçiyor. Ağrı hissetmiyorum bu sürede
[silindi] Acemianne94 Geç olması daha iyi bence yani anne karnında 1 gün bile çok önemli deniliyor. Yalnız benim şöyle bir durumum var bebeğim haftalık kontrolde sadece 30 gr kilo almıştı git gide kilo alımı yavaşlamaya başlamıştı. Doktor o yüzden belki sorun yaşamamak için erken tarih vermiştir bana. Dün gittiğimde daha iyiydi kilosu haftasını yakalamıştı. Önceki haftalarda gelişim geriliğimiz vardı.