yigitegenin_annesi Hanımlar Mhrs uygulamsında randevu alamıyorum, 182 yi arayınca da randevu yok diyorlar detaylı ultrasyona girmmek gerke önümüzdemi haftalar sizler naısl yapıyorsunuz randevu işini💞
Rumrumrum yigitegenin_annesi hangi hastaneye almayı düşünüyorsunuz doktor kayıt açtımı detaylı ultrason için
Avciii yigitegenin_annesi MHRS sürekli girip bakman gerekiyor şans eseri oluyor bazen yoksa çok zor randvu almak için 😒
Nelmali yigitegenin_annesi bilgilendirme aciyorum mhrsden randevu acilinca mesaj geliyor alıyorum zaten her hastanenin bir duzeni var belli zaman icin randevu açtıkları bir hafta oluyor onu bilmek gerekiyor mesela memleketimdeki hastanede aylık açılıyor randevular onceki ayın son haftasinda açıyorlar
Esramtss yigitegenin_annesi pazar günleri 4de veya 4den sonra genelde açıyorlar yeni randevuları ben öyle yapıyorum
yigitegenin_annesi Rumrumrum bri ay önce gittim detaylı ultrasona girmem gerektiğini söyledi ardından o bölüme randevu almak için aradım ama doktor sisteme girmemiş dedi o yüzdrn detaylı ultarsyon için randevu veremıyrouz tekrar o dokrorun yanına gideyim diyroum ama onunniçinde dandevu alamıyroum
Edattt Mhrsyi telefona indirdim gunde en az 20 kez girip girip bakiyorum baska turlu alman cok zor hele ki telefonla ve tabi birde istanbuldaysan.
yigitegenin_annesi Edattt istanbulds değilim malesef devlete hem randevı zor bulunyyır hemde ilgisizler 😕
marbling10 yigitegenin_annesi iyi de ona randevu almamanız lazım. Gidecek söyleyeceksiniz “detaylıya gir demiştiniz ama sisteme girilmemiş diyorlar kabul etmiyorlar beni, günüm geçecek korkuyorum” deyin muayene olmayacaksınız ki neden randevu almaya çalışıyorsunuz
Mrsust Nelmali valla burda oda mümkün değil. Acıldı mesajı gelene kadar randevu alınmıs bitmis oluyor. Bi doğursakta rahatlasak valla bıktık bu randevu kovalamacasından
yigitegenin_annesi Esramtss öyle çok denedim bri aydır uğraşıyorum ki alamadım sabahalrı gidip fiş şeklidne alıyorlar ama çook erken gitmelisin 60kişiyi alıyorlar kuyruk oluyor bazen sanki ekmek kuyruğu
marbling10 yigitegenin_annesi Normalde detaylıdan önceki spn kontrolünüzde doktor detaylı için randevu günü veriyor aslında ama sizde neden söylemedi ya da yönlendirmedi ki, hastaneye gidip söyleyin size gün versinler kaçırmadan
yigitegenin_annesi marbling10 kağıtta 18 22hafta arası detaylı ultrasyon perinatalog bölümü yazdı ama sisteme girmememiş
Nelmali yigitegenin_annesi ben öyle yapıp istediğim gün istediğim saate buluyorum devlet takipli degilim ama bazi tahliller icin gitmem gerektiginde hic zorlanmiyorum
Mrsust yigitegenin_annesi valla bu randevu isi cok zor gercekten 40 gün oldu benim son kontrolünden bu yana. Pandemi doktorların isine yaradı araya bayram tatili de girince oh değme keyfine. Bulamıyoruz bacım bizde bulamıyoruz cok sıkıntılı en son dogurmaya gitcem az kaldı. Eskiden bide son haftalarda daha sık gidilirmis 🤷🏼♀️
MinikEkran yigitegenin_annesi bende her gün saat 4 e alarm kurdum yeni randevular açılıyor o saatte diye gidip bakıyorum bide benim gittiğim hastane ayın son günlerinde açıyor diğer ayın randevularını öyle buluyorum
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi genellikle 16..00 dan sonra ravdevuyu düşüruyorum yoksa cok zor yarim saatte 20 dakikada bi bakıyorum
Masal53 yigitegenin_annesi mhrs telefonuna indir her saat başı bak randevuya genelde saat 16.00 da 15 gün randevusu açılıyo