inezika 24 haftalık hemileyim. Bebeğin aminyon sıvısı olması gerekenden fazla çıktı. Benimle aynı sorunu yaşayan yada yaşayıp sonrasında sıkıntı olmadan atlatan var mı?
Tuba704 inezika bu nasıl anlaşıldı acaba? Merak ettiğim birşey bu ara sürekli iç çamaşırımda ıslaklık var ama akıntı değil 🤔
ruyyyyyaaaaaaaa inezika benim de çok fazla şuan 33 haftadayim çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar
goflak inezika canim benimde suyum sinirdan dahada fazlaydi 22 haftalikken. Bende gebelik sekeri var. Diyet yapinca normale döndü suyum. Bugun doktordan geldim cok sevindim. Sekerim var diyet yapiyorum mecbur. Senin sekerine bakildimi canim
Mavi1 Tuba704 bu ıslaklık her gün mü oluyor? bir kere yürüyüş yaptım eve geldim ki iç çamaşırım ıslak akıntı olamaz dediğiniz gibi, ama terde olabilir miydi bilmiyorum. takip ettim gün içerisinde ertesi gün bir daha olmadı. neydi acaba o
Tuba704 Mavi1 atnen öyle takip ettim devamı yok gün içinde 2 kere oldu bacakla çamaşırın bittiği kesiştiği yer bayağı ıslaklıktı ter olamazdı anlamadım doktorum tatilde ve henüz çok erken inşallah değildir🙏 Sizinki de değildir umarım🙏