Uzel 32+3 de gelmek isteyen bebeğim ilaç verdiler durdurmak için böyle olanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Parinas Uzel arkadaşımda oldu 32de ciğer geliştirici yaptılar. Sonra 35e kadar beklettiler doğum oldu bi hafta küvezde kaldı şu anda 3 yaşında ☺️
SerpilEsra Uzel 29da durdurdular dogumhaneye yatirilmistim dogacak diye 33 de dogurdum dayanirsin daha cnm😊
Bernie Bu tur seyleri nasil ayirt ediyorsunuz ya :( ben bi kere agri sanci sandim 31.haftada, nstde bisey cikmadi, e onda bile cikmadiysa bu nsl bi agri ki benzeticem felan diye dusunmeye basladim simdi 😑
Uzel Bernie yani ben saten hastanedeydim canım yoksa bende gitmezdim kansızlık çıktığı için kan serumu aldım orda ağrım başladı nst ye aldılar sonra birde benim bu aralar aşırı şekilde kasılmam oluyordu bebek sürekli bi yere toplanıyor du
Bernie Uzel hm gunde 1 kere felan yasiyorum,o zaman daha cok vardir dimi,bende bu kasilmayi hep orayi sevdi,cani sikildiya vuruyorum ama 😁 cahiliyetmi,goz ardi edip kendimi rahatlatmakmi.. gunde bi kere yasiyosam daha cok vardir dimi doguma 🤭 32.haftam