Minikcivcivv goktugun_annesiii bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa gayet normal canım. Doktorum bana en fazla 10 yada 12 kg al demişti. 19+5 haftalık hamileyim 3 kg almışım 🙄
Pembepanterr goktugun_annesiii Ben 6 kiloyla doğum yaptım zaten annenin değil bebeğin kilo alması önemli
Feyzaveannesi goktugun_annesiii Yani bilemedim şimdi. Ablam doğuma kadar 15 kilo almıştı normal karşılandı ben 9 ayda 7 kilo aldım sadece oda normal karşılandı 😂 yeter ki sizin ve bebeğinizin sağlığı yerinde olsun normaldir bence
goktugun_annesiii Uyumsuzzz Ağustosun sonunda tekrardan gidicem doktora canım en son gittimde herşey yolunda demişti 😇
Minikcivcivv goktugun_annesiii normal canım zaten 5 veya 6.aydan sonra hızla kilo alınıyor diye bi yerde okumuştum bu sefer ki kontrolde doğruluğunu doktoruma sorucam.😊 için ferah olsun yani😘
Minikcivcivv goktugun_annesiii rica ederim canım hayırlısı ile kucağına almakta nasip olsun inşallah 😍😍😘
2sy goktugun_annesiii canim ben ilk aydan itibaren 10 kilo vermistim. Yani kilo versen bile cocuk senden aldigi icin bi sekilde gelisiyor besleniyor. O yuzden aldigin kilo gayet iyi bence :)