Ceren_06 4 cm acıkligim var ilerleme yok diye suni verildi 9 saattir verilmeye de devam ediyo hâlâ yok açıklık 1 cm bile. Sizce 24 saat beklemeli miyim açıklık olur mi yoksa direk sezeryan mi istemeliyim kızlar siz olsanız ne yapardınız?
Esraali Ceren_06 o acıyı cekmeyin sezeryanı tercih edin acıklı devam etmemiş zaten kendide sezeryane alacak büüyk ihtimal
Yaprakdokumusever Ceren_06 Ben bikaç saate dayanamadım maşallah 9 saat helal olsun 😅 ben olsam çekmek istemezdim açılma olmuyosa muhtemelen sonu zaten sezaryen
Emirinannesi34 Ceren_06 benimde 4 cm açıklığım var 40 haftamdayım sancım yok. Cumayada kadar olmazsa yatışım yapılacak. Sizinle aynıyım neredeyse önce suni denenecek ona göre sezaryen olacağım. Rabbım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza. Son durumunuzu yine yazarmısınız çok tedirginim bende
Ceren_06 elfmoom doktorum 24 saat bekleme yanlisi sağlık bakanı öyle diyo diyor. Ben dayanabilecek gibi değilim pek tabi ondan size sordum
elfmoom Ceren_06 ya bana kalırsa tabiki de sezaryan ben düşünmem bile ama riskinizi durumunu biz bilemeyiz Allah korusun bişey deriz kötü olur Allah korusun🙏🏻
Ceren_06 Emirinannesi34 tabi yazarım 10 saat sonunda ilerleme olmadı aciklikta kestiler suniyi sabaha kadar vermicekler bidaha yarın yine haber veririm hepimizin allah yardımcısı olsun 🙏🏻
Emirinannesi34 Ceren_06 amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Suni sancı dayanılamayacak kadar zormu
Ceren_06 Emirinannesi34 yani şöyle soyleyim suni almadan önce kendi sancim da vardı 5 dakikada bir 100 e cikiyodu ama hiç hissetmedim buyuzden açılma ilerlemedi suni verdi evet sanci kendisini belli etti hissettirdi ama bu 10 saatte acilmam 1 2 cm bile olsa göze alır beklerdim tüm sancıyı kaldırabilirdim olmadı denemiş oldum 🤷🏼♀️ aynı saatler içinde ben suni alırken yanımda başka bi kadın kendi sancısını çekti açıklık oranımız aynıydı ne yazıkki dayanılmayacak gibi davranan oydu demekki aynı sanci suni ekstra değil diye düşündüm ben
Emirinannesi34 Ceren_06 çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Benim en son 4 cm açıklığum vardı yarın yatışım yapılacak suni alacağım büyük ihtimalle. Dayanılmayacak olsa kimseye vermezler deyip kendimi avutuyorum
Ceren_06 Emirinannesi34 bugün yine suni verdiler sabah 9 da başladı 13.50 de minik prensimi aldım kucağıma 🥰 benim de 4 de kalmıştı 10 saat aldıktan sonra sabaha istemem dedim ama baktılar sabah 6 olmuş suni kesildikten sonra zorladık doğurdum 5 saate işte 🤗