Mavi34 gulsah_2013 24.hafyam sadece 3 tane zıbın takımı aldım ☺ bu hafta beşik araba gibi büyük eşyalarına bakicam
AseLenaMom gulsah_2013 29 haftalık hamileyim , şuan herşeyi tamamlandı dolabı , beşiği , bebek arabası , odası , halısı , perdesi vs vs 🙆🏻♀️ Şuan sadece kızımın gelmesini bekliyoruz 🤷🏻♀️☺️🥰
feride3757 24haftalık hamileyim kıyafetlerini aldım şimdi sıra beşik ,biberon ,emzik kişisel eşyaları ve lohusa pijamam falan kaldı onlarıda tamamlarım doğuma kadar,cuma gunu bime bebek kuvveti geliyo onuda alcam inşallah kacırmazsam trendyolda aynı set 235tl falan ama bimemde 150tl ye hepsini alıcam yani oyle planlıyorum😁👼
Uyumsuzzz Bebek küvet, şampuan, vücut yagı, ıslak mendil, pişik kremi, beşik, kıyafetler, biberon, agız mendili hastane çıkısı şuanlık bu kadar 🤷♀️
Mavi34 gulsah_2013 daha önceki bebegimi kaybedince bunda ıyce büyümesini bekledim.korkudan aslında anlayacağın 😔😊
gulsah_2013 Uyumsuzzz ben de hastane çıkışını almak için cinsiyeti bekliyorum ama birkaç unisex tulum aldım biberon aldım bebek çantası aldım indirimde bebek arabası vardı anneannem para vermişti aldım annem de beşik aldı
Uyumsuzzz gulsah_2013 cinsiyeti beklemek daha iyi olur bence ama yinede unısex bir çok ürün var bende çok almak istedim ama bekledim hep 🤗
gulsah_2013 Uyumsuzzz elime para geçtikçe alayım dedim birden yüklenmemek adına ama daha nerdeyse hiç bady çorap falan yok onlar da cinsiyete göre alınır
feride3757 Blueedreamssx kovası ve maşrapasıyla 150tl oluyor onu kastetim tek kuvveti 100tl onu biliyorum😉