Buseylcn Bugün perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason için. Daha önce çektiren var Mı acaba? Memnun kaldınız mı ? Sadece riskli gebeliklere bakılmıyor değil mi ? Gidipte size çekemiyoruz denilen oldu mu ? Bilgi verebilir misiniz acaba ?
Kartanesifts Buseylcn Zeynep Kamil doopler24′e randevu alın bence gününüz geçmesin. Çayırbaşı detaylı yapmıyor. Sadece şu tarama testlerini yapıyor o da raporu başka hastaneden onaylatıp getiriyor
Hheell Buseylcn ben ona gittim bir kaç kere perinatoloji. Detaylıya gitmediğim halde yarım saat baktı. Odasına giren yarım saatten önce çıkamıyor 😂 güzel ilgileniyor. Bakar sanırım bilemedimm
Efemomlife13 Benim takipim bu hastenede yapılıyor detaylı ultrason bildiğim kadarı ile herkese yapılıyor
Kartanesifts Ben dediğiniz hastaneye gidiyorum fakat doktorum beni orda detaylı ultrason yok diye liste verip başka hastanelere yönlendirdi
Kartanesifts Buseylcn Cumartesi tam 4 de sistem yenileniyor 182 yi arayın. Hatta birkaç kişiye aratın kolay olmuyo
alevsafakaslan Buseylcn merhaba gittiniz mi hastaneye? Benimde Pazartesi randevum varda detaylı yapıyorlar mıymış? Öğrenebilirseniz yazarsanız çok sevinirim.