GlsmKeer Ya 12.30 da alcaz da daha evdeyiz 13.30 da dontor sonuca bakacak hala adet olmadım ya hamile değilsem diye endişeliyim yanvarsa diye heyecanlıyım ne bileyim ya karışık işte
zehracinar GlsmKeer Hastaneye gitmeden de sonucu telefondan öğrenebilirsiniz 🤗yada çok merak ediyorsanız hemen açıp bakın tabi doktorunuza yine görünün 🤗
blacklove maat bendeki hormonlar nasil tavan yapmışsa artik 😂 hep böyle formlara bakmak istiyorum heyecan maraton istiyorum 😂 sonrada kendim hamileymsiim gibi seviniyorum 😂 sanırım pskolojik bozuk 😑
blacklove GlsmKeer hayır canim sakin oyle düşünme tamam mı yaptığın testlere güven kendine güven en başta rabbim gönlüne göre versin inşallah dua ediyorum 😍💗
KezibanUan GlsmKeer hamilesin canım benimde öyle çıkmıştı hayırlı olsun ama kan testi ver hemen değerine bakılsın
blacklove DuyguSen zaten gebelik yoksa ikinci çizgi hic çıkmaz 😊 ama doktorlar idrara pek bakmıyorlar onlar icin tek önemli olan kesenin görünüp görünmediği bende öyle olmuştu kese görmeden hamilesin demem demişti 😁