Arzuort GlsmKeer evet içinde kelebekler uçuşuyor gibi olur yer ayağının altından kesilir mutluluktan napcagini bilemezsin simdi🤗😊
Arzuort GlsmKeer şuan kaç haftaliksin 12+ 2 yim suan benimde ilk haftalar oyleydı acıkıyodum fazlasıyla 🤗😋
minikkelebegimmm GlsmKeer benimde adet baslangicim 13 hazirandi 2 gun gecikti kan verdim insallah bende hamileyimdir dun iki tane test yaptm silik cikti
Arzuort minikkelebegimmm benim de silik çıkmıştı adetim de 3 4 gün önce yaptım çok silik ti yok denecek kadar az hatta sonra kan verdim daha çok yeni demişti o zaman 4 haftaliktim guzel haberlerini bekliyorum🤗
Arzuort GlsmKeer hım daha çok yeni maşallah kese büyüyecek daha kalp atışlarını duycaksin bunlar en güzel mutluluk🤗😇
ELaGenay Suan sizin cok cok yeni istah acilip kendinizi yorgun hissetmeniz tamamen psikolojik. Bu kadar cok dinlemeyin kendinizi akisina buranin biraz hepimiz hamilelik geciriyoruz :)
Nehir35 GlsmKeer benimde silikti hamileydim yani ikinci cizgi cok hafif belli olsa bile genelde hamilelik oluyor bu
Mehtap55 GlsmKeer hadi gozun aydin canim cok.sevindim.valla bende hic olmaz dediler ve hamile oldum o ay 1.5aylik gerci daha benim rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah