burcugrsy merhaba sevgili anne adaylari ve anneer, 28 haftalık hamileyim ve korona olduğumu öğrendim, lütfen bana dua edin, benim gibi olanlar varsa duymak isterim
gokcekocyigit07 burcugrsy Rabb’im acil şifalar versin, bir an önce sağlığınıza kavuşun, sağ salim de evlatlarımıza kavuşalım 🤲🌸
Mavi34 burcugrsy allah şifa versin inşallah. Belirtilerin neler oldu nasıl başladı bende biraz rahatsizim ama test vermedim corona olabilirmi acaba diye aklıma takildida
burcugrsy Mavi34 once bi burun tıkanıklığı sonra kuru öksürük olarak başladı insallah siz değilsinizdir
burcugrsy Mavi34 gecmis olsun Allahim kolaylik versin insallah kan sulandirici falan verdiler mi size
Mavi34 burcugrsy hic bir ilaç vermediler. Ama ben tüp bebekle hamileyim doktorum.bastan ecopirin ve kan sulandırıcı iğne başlamıştı kullanıyorum Allahtan
burcugrsy Mavi34 bende başladım kullanmaya en azindan korona gecene kadar ama cok korkuyorum kanama olmaz insallah
Mavi34 burcugrsy kanama korkun olmasın ben 24 haftam bastan beri kullanıyorum kan sulandiricilari bence ondan kanama olmaz yeterki corona evlatlarımıza zarar vermesin