Destinaa Kızlar bir tane 10 lu hastane çıkışı var bir tane de 5 li hastane çıkışı var ismi yazıyor Hangisini vermen mantıklı olur isimli olanı versem hemen kirlenir mi
zehranurr Destinaa kirleniyormuş. Doğumdan sonra bebeği size getirince üstünü değiştirmek gerekiyormuş
Elif0712 Destinaa bebek dogduktan bi kac saat sonra uzerini degistirin deniyor 5 li takim ve battaniyesini ver yada zibin tulum ellik sapka corap battaniye bez
Ozlem23 Destinaa Bir iç zıbın bir takım dış kıyafet şapka eldiven birde battaniye birde bez yeter bence hatta dış kıyafet kendinden eldivenli ve çoraplı ise onlar bile vermeyin odaya gelince giydirirsin zaten hastane sıcak oluyo
Ozlem23 zehranurr benim kızım çok temiz doğdu hatta kıyafetini değiştirmedik bile biz bebekler son haftalarına doğru doğunca daha temiz dogarlarmis o vücutlarındaki şeyi vücudu emmiş oluyomus
Rabia1234 Destinaa isimliyi verme canım normalden ver kirlenebilir isimliyi kendin giydirirsin ben keseye bezi çorabı ve hastane çıkışını koyup vericem isimliyi kendi odama saklıyorum
Masal53 Destinaa hemşireler değil ebeler giydiriyor doğumhane de hep ebeler vardır onlara bez zıbın alt üst takım(patikli) şapka eldiven müslin örtü ver
Deletedmom_33 Destinaa Zaten artık doğunca yıkamak yerine siliyorlar. Yani ilk vereceğinizi kirlenecek gözüyle bakın
Bendeanneyim Destinaa odaya gelince fotoğraf vs çekmek için isimliyi kullanırsın. O yüzden doğumhaneye farklı bi beşli takım vermeni tavsiye ederim🙏🏻 Ben kızımda doğumhanede giydirdikleri takımı ameliyathaneden gelince kan vs bulaştıgı için değiştirmiştim kirlenebiliyor
Ezgiparlak Destinaa bende 5 li olanı ayarladım vericem kirlenicek çünkü yanıma gelince değiştiriceö bende