Almi4134 Kizlar su an 29 haftalık olduk :) bu catlak denilen illet sizde kaçıncı haftadan sonra basladi? Bazıları birden yayıldı diyor. Cok sık olmamakla birlikte Hindistan cevizi yagi kullanmıştım. Nerak ediyorum acaba çatlayacak miyim 🤫🤭🤭
Merveclsz Almi4134 bol su tüketirim ve özel çatlaklar için yağ aldım onu kullanırım ama 24. Haftamdayım göbeğim aşağıdan başlayarak çatlamaya devam ediyor kıpkırmızı kafayı yicem hergün çoğalıyor ve daha 24. Haftamdayım siz düşünün 🙄😔
MelekkkkKY Almi4134 benim 32. Haftanın sonlarına kadar hiç yoktu kendi kendime sevindim demek ki olmayacak çatlağım diye 😁şuanda da göbek deliğimin alt taraflarında var biraz başından beri hep nemlendiriyorum aktardan aldığım yağla ama olacağı varsa oluyor demek ki 🤷🏻♀️
eylul02 Bende 30+6 haftalığım cok şükür şimdilik çatlağım olmadı sonrasında olur mu bilmiyorum inşallah olmaz:)
Almi4134 eylul02 insAllah olmaz canım ya benim de ust bedenim biraz darmis kısaymış. Uzun boyluyum ve zayıf yapidayim karnıma top yapistirilmis gibi duruyor az daha gerilirsem ben de caaat 😁😁
Almi4134 Taze_gebe kiz var ya şu caat sesini kumas yirtigi gibi canlandırdım birden korktum 😱😱😱 desene acil nemlendirici gerekiyor
Almi4134 Merveclsz yani cok da nemlendirmeye vs bakmiyor diyorsunuz :/ esmer olduğumdan anlayamıyorum da catlak midir degil midir ama hiç istemiyorum ya sonucta genciz daha :/ ama olsun annesinin kağğğğmaklisi dogsun da 😁
SenaHifa Almi4134 ben çatlamadım diye seviniyordum meğer karnımdan çatlayan yerleri görememişim geçen gördüm çok üzüldüm 😂 kasıklarıma yağ krem falan sürmedim ben sadece karnıma sürdüm baktım çatlamıyor nasıl seviniyordum kilo da almadım anlamadım valla olacaksa oluyor napalım boru mu can taşıyoruz 😂
Almi4134 SenaHifa hahah kesinlikle öyle 😁😁 ya benim kalça tarafımda vardi iyice belirgin oldular bi de ksrnim çıkmasın istiyorum piyangodan 😁😁😁
Asl90 Almi4134 genetik canım umarım şanslı gruptansındır. Genelde 30 hafta civarı başlar. Benimki bir gecede oluştu şok olmuştum. Yağ kullanmaya başladım daha az çatladım. Artık bol bol kullanın yağ zamanı gelmiş bi bakarsınız çatlamış gitmişsiniz.
Almi4134 Asl90 ya haklısınız aldığım Hindistan cevizi yağını evimde unutmuşum 2 haftadır annemlerdeyim tekrar almayayım demistim olmadi avokado falan ezip orjinal dogal kullanayım 😊 doğal nemlendirici
Deletedmom9823 Almi4134 çatlayasın varsa çatlıyosun ben mustela bio oil lierac bunlarla banyo yapıyorm bacaklarm marmara fay hattı
Almi4134 Deletedmom9823 ben ergenken bacaklarda çatlamistim😁😁 sedefli sedefli en doğalindan jdkd sikilasinca azalıyor biraz.
btuban Almi4134 33 te karın alt kısmından başladı benim, lierac kullanıyordum. Biooile geçtim odaha iyi gbi. Hindistan cevizi yağı içine E vitamini ekşyeip çatlamadım diyende oluyor, kişiden kişiye değişiyor belkide
Almi4134 btuban e vitamininin duymuştum ama zaten Hindistan cevizi tuy arttırıyor e vitamini ile yürüyen orman olmak istemem😁😁