dakpinar- Kızlar kız ve erkek bebek zıbınları farklı mı oluyor illa . Mesela bunlar erkek zıbını mı ? Bir arkadaşım şeklinden dolayı erkek zıbını dedi ama biz kız için bunları aldık yani hediye geldi aslında ama oda kız diye almış .
anneadayii42 dakpinar- kalın askılı olduğu için demiştir kizlarinki dedigi de ip askılı herhalde ama giydirilir bence atlet sonucta ha kalin ha ince 😅
zehranurr dakpinar- bir sürü alışveriş yaptım hiç kız bebek zıbını erkek bebek zıbını diye ayırt etme görmedim. Sadece desenliyse belirleyicilik oluyor🤷🏼♀️
Emelg dakpinar- bende kızıma aldım bunlardan. Zıbınında kızı erkeği oldugunu ilk duydum 🙈 kalın adkı diye demiştir bide incr askılar vrya ama brn bunlardanda çok kullandm
dakpinar- zehranurr teşekkür ederim canım benim ben de çok şaşırdım evet desenli sadece kız da tercih edilebilir de belki ama düzde bence de sıkıntı olmamalı 😍
greybrde dakpinar- kalın askı erkek bebeklerde tercih ediliyor kız bebeklerde ince askı. 😊 içine giycek sonuçta bence önemli bi konu değil
Prenses_annesi1 İnce askili olan zibinlar kız için oluyor ama bende kizima bu zibinlardan aldim askisi ince olanlarin kumaşı bana biraz ince geldi kizim kiş bebeği oldugu için kalin olanlardan aldim kiz erkek diye ayirrt edilmiyor fazla
dakpinar- Prenses_annesi1 kış bebeği bizim de inşallah o zaman iyi ki çoğu böyle olmuş teşekkür ederim canım 😍♥️
Egekusumm dakpinar- ablamın kızından kalma içine giydirmek için birsürü zıbın var düz beyaz. Oğluma giydireceğim inşallah. Zaten içine giyecek bence fark etmez
Liyuzamom dakpinar- yo kız da giyer erkekte ne saçma ya bebekten başlıyorlar ayırdım yapmaya. Bende kızım olacaksa bile mavi takım aldım nedir yani mavi rengi sadece erkek giyebilir diye bi yasa varda ben mi bilmiyorum. El kadar bebe renkten kalın askılıdan ne anlar