mor_menekse1 Kızlar acıl cvp verin ben son adete göre 5 hafta 1 günlik hamileyim ıkı gundur ufak ufak kanama oluyorum leke halınde iç çamaşirimda neden oluyor bu ne zaman gecer bide Dr gitsem kese de görünür mü yani 5 haftalıkta görünüyor mu
KubraAydin mor_menekse1 doktora git canım progestan verir bebeğin tutunmaı için , yani genelde yerleşme falan da diyorlar lekelenme için ama tedbirini al , lekelenme düşük tehlikesi demek Allah korusun
Birgul mor_menekse1 kese beta hcg yüksek olunca görünüyor , ben 5+5te görmüştüm ama değer 8500dü. Ama lekelenmeden dolayı gitmelisin bence yerleşme de olabilir farklı bi durumda.
Didemf mor_menekse1 bende de olmuştu kahverengiyse korkmayın bende telaşlanıp hemen gitmiştim kahverengiden korkma dedi doktor kırmızı olursa tehlikeliymiş beta değerin kaç çıktı ?
mor_menekse1 KubraAydin cok haklısınız ya bnde baktım İnternetten herkes diyo yerleşme kanaması ama güvenemedim sabah doktora gideyim en iyisi ilk gebeliğin korkuyorum :( inşAllah kötü birsy yoktur
mor_menekse1 Birgul bnim Didemf 3 gün önce yaptırdım 842.5 cıktı şuan ne kdr bilmiyorum 🤷♂️ ağrım yok normal hersey Bi lekelenme korkuttu beni
KubraAydin mor_menekse1 evet mutlaka en erken zamanda gidin doktora , veya numarası falan varsa doktorunuza soyleyin
EsrakeNan Yerleşme kanaması olabilir bence doktora görünmelisin bendede olmuştu 5haftalıkken kanamanın rengine bağlı toz pembe gibiyse eğer korkmana gerek yok bebeğin yerleşiyor 🤗
Didemf mor_menekse1 vajinal bakarsa kese gözükür git bence mutlaka tekrar beta bakılır bende ilk kan verdim 700 dü 4 gün sonra 3 binlerde olmuştu
greybrde mor_menekse1 yerleşme kanaması olsa bukadar sürmez düşük riskin olabilir neden bekliyosun çok önemli bi konu bu hemen bi hekime görün 😧
mor_menekse1 annesinin_beybisi yok hafif hafif kasıklarımın aşagısımda agrı oluyo arada yarın mutlaka doktora gidcem :( inşAllah kötü birsy yoktur
annesinin_beybisi mor_menekse1 kahverengiyse korkma yerlesmedir ama pembe taze kansa düşük olabilir bence de yarın git