kayramom1 Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bir oğlum var ikincisi yolda bu aralar sallanıyor ama yıkılmıyorum cok yoruyor beni sizlerin hamileliği nasıl gidiyor?
Denizyildizii kayramom1 çok enerjiğim nedende hiç oturasım yok sabahtan beri temizlik yemek falan derken hiç oturmadım. Bi kızım var. Onun üstüne abim 3 çocuğunu da bana bıraktı yengem pazara gidecekmiş. yaptığım temizlik boşa gitti😂😂 ama yıkılmadım ayaktayım😂😂😂
ilkgozagrimhavinim kayramom1 ben ağırlaştım baya. Sabahları enerjik uyanıyorum ta ki yataktan kalkana kadar. Yere bastığım an ayak ağrısı.. Düzelene kadar canım çıkıyor. Ellerimde öyle. Onun dışında hiçbir sorunum yok allaha şükür kızım beni hiç üzmedi 6 aydır🥰
Zzozan kayramom1 benimde uyandığımda yere zor basıyorum bı de sağ elimi yumruk yapamıyorum zorlanıyorum onun dışında iyi com şükür
Sdacbc kayramom1 ayak bacak ağrılarım çok oluyo genelde sağ bacak hepte geceleri zor ediyorum sabahı 🥲
citlenbigim2212 kayramom1 ilk gebeliğim 22+3 teyim sırt ve bel ağrım çok oluyor ve ara ara kramplarım oluyor tam anlamıyla geçmek bilmeyen bulantım var onun dışında çok şükür 🌸😊
Mavi34 kayramom1 24.haftam. elimde bacaklarımda şişlikler var sıcaklar çok zorluyor ve 1 haftadır ağır grip oldum bütün kan değerlerimin dengesi şaşmış durumda şuan baya zorlanıyorum
Mucizemm0101 kayramom1 bugün 22 haftalık olduk tam bugün ara ara sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor geçmek bilmedi bugün. Normal mi korktun açıkçası sizde de oluyor mu bu durum😔