Bfduam Elifkskl senin yumurtlaman kaç gün sürmüştü canim? Iki günde sürse ilk yumurtlama gününü mü sayacağız?
Elifkskl Bfduam evet ilk günü sayıcaksın canm benm 2 gün sürüyordu 3.gün silikleşiyordu test yani çatlıyor du
Seraydural Elifkskl benim 13 gündür koyuydu yarın erken gebelik testi yapcam iyi deilm basım donuyor midem bulanıyor
Bfduam Elifkskl yani bazen üç gün bile sürüyor yumurtlama, ilk günden olması mantıklı. Beklemesi ne zor keşke belirti olsa yumurtlama sonrası anlasak:)
Gunes99 Seraydural Gebeyken ovülasyon testi yapınca yumurtlama varmış gibi koyu olur bende gebeliğimi o şekil de öğrendim 🙏 inşallah doğrudur ❤️ Gebesindir canım
Gunes99 Seraydural halsizlik durumu söz konusu olabilir 🙏 çok düşünmemeye çalışın Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏😘😘😘
Elifkskl Bfduam belirti olmuyo valla ben öğrendikten sonra başladı kasık ağrım felan Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin
Nehir-Poyraz Seraydural haa o zaman durum farklı canım tabi bizede haber ver inşallah güzel haberler gelirsiiiin 🤗🤗