duygulu62 Kızlar 5 haftalık hamileyim . Aılelere söylemek ıcın ıcım ıcıme sığmıyor . Ama erken olduğunu düşünüyorum . Siz ne zaman soylemıstınız? 🥰
Heather duygulu62 annenler 9. Haftada mecbur öğrendi çok kusuyodum ve orda kalmak zorunda kaldım kayınvaldemler 13-14 haftalıkken öğrendi
gbyalcin duygulu62 5 haftalıkken 😅 aslında söylemeyecektim sadece görümcemle kız kardeşime söylemeye karar verdik eşimle. Büyük hataymış… İkisi de aşırı heyecanlanıp herkese söyledi 😂😂
Mltm88 duygulu62 Öğrendiğim gün önce eşimle kızlarıma sürpriz yaptım ve aynı akşam herkese söyledik 😍😍
Heather duygulu62 Hiç sabırsızlanmadımki😁 ben pek hoşlanmıyorum bu tip haberlerin yayılıp insanların kırk soru sormasından işim hep insanlara laf anlatmak o yüzden yorucu geliyo sanırım😁
gbyalcin duygulu62 valla biz bir de görümcemle aynı dersaneye gidiyoruz hocalar bile tebrik etti beni 😂 eşim de bana kimseye söylemeyelim deyip kedimizi götürdüğümüz veterinere bile söyledi 😂
Buketylz944 duygulu62 bende 5 haftalıkken söylemiştim 😊 sadece anne baba diğer akrabalara 12 haftalıkken söyledik
duygulu62 Buketylz944 ben söylersem mecbur herkese aynı anda solucem bızımkıler dayanamaz herkes bırbırıne yetıstırır 😀
Burcu4135 duygulu62 biz hemen söyledik. Saklamak sacma geliyor bana özellikle ailelerimizden. Adı üstünde aile ama diger insanlara söylemek icin bekleyebilirsiniz.
duygulu62 Burcu4135 valla bende aynı seyı düşünüyorum ama annem çok panik hemen her sanıye benı maf eder arayıp blıorm 😀 kalp atışlarını duyduktan sonra solucem bende 🥰
2melekannesi_ duygulu62 6 haftalıkken söyledik anneler gününe denk geliyordu annelerimize torun haberi hediye olsun dedik ☺️