Clementinee Deletedmom9823 şu haftaları hayırlısıyla sağlıkla bir görseydim😅 kendimi minicik hissediyorum 😀 Maşallah
Kuben Deletedmom9823 Evet benim de 30 da iki kiloydu iri bebek dedi. Kendi doktorumdu. Bugün devlete gittim 33 o da 2400 dedi. Kilosu iyi ama boyu çok uzun dedi. Bakalım kendi doktoruma randevuma daha var cihazı daha gelişmiş olduğu için daha net ölçüyor diye düşünüyorum 😃 sağlıkla gelsin tosbikler
Deletedmom9823 Kuben ayy inşallaah 🧿🧿🧿🧿 bakalım bende cuma gidicem almış mı kilo öğrencem çocuğun yüzünü özleyip doktorun çağardığı tarihten önce gidiyoruz😀😀😀😀
Deletedmom9823 Clementinee bende böyle diyodum 33.35 leri okurken ayy ne kdr büyükler diyodum😀😀😀 bi bakıyosun snra böyle post açmışsın😀
ogretmenveanneyim-61 Bende şimdi 32 hafta kontrollüne gittim. Kilosu 2025gr boyu 42 cm dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi. Kilo boy önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ve zamanında doğsunlar evlatlarımız. 😃
Deletedmom9823 ogretmenveanneyim-61 benimkine kilolu diyorda doktor ona göre burda okuduklarımdan anlıyorum ne kdr iri yada değil diye😀😀
Kuben Deletedmom9823 Benimki izinde sırf gidemiyorum diye başka doktora gittim durumunu öğrenmek için 😃😃 Haftan kaç şu an
ogretmenveanneyim-61 Deletedmom9823 Aslında kıyaslama yapmak sadece anneyi üzer her çocuğun gelişimi farklıdır. Gerek genetik gerek içinde bulunduğumuz koşullar sebebiyle değişkenlik gösterebilir. Dediğim gibi kilo boy önemli değil sağlıklı olsunlar gerisi bir şekilde halledilir Allah’ın izniyle.