gulsahasel Kızlar Allah nasip ederse normal Doğum yapmak istiyorum ama 13 yıl önce önemli bir beyin ameliyatı geçirdim bu acaba normal Doğum yapmama engel bi durum mu bilgisi olan
zehranurr gulsahasel çok geçmiş olsun. Doktorunuzla görüşüp bir yol çizmelisiniz. Biz beyin cerrahıda değiliz, kadın doğum uzmanıda🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Merveee34 gulsahasel öncelikle geçmiş olsun .uzun süre geçmiş üzerinden doktorun karar vermesi daha sağlıklı olur . Benim akrabam da beyin ameliyatı geçirdi 2 sene sonra hamile kaldı sezaryen yaptı doktoru
Mimhb gulsahasel bir arkadaşımın beynindeki sıkıntı yüzünden normal doğum yapmasını tavsiye etmemişlerdi. Kadın doğum doktorun seni beyin cerrahına yönlendirir ona göre hareket edersiniz.
BabyYoda gulsahasel Doğumda pıhtı atma riskinden dolayı normal doğuma müsaade etmeyebilir doktorunuz. Beyin cerrahi en doğru kararı verecektir
gulsahasel zehranurr sağolun.. amaç yaşayanlardan öğrenmek bilgi almak aslında tabi ki bende biliyorum öyle olmadığınızı :)
gulsahasel BabyYoda bende öyle düşünüyorum o yüzden yaşayan varsa bilgi almak istedim teşekkür ederim