greybrde Merhaba bayanlar bugün özelde farklı bi doktora muayne oldum decevit kullandığımj söyledim onu kullanma dedi ve bu hapı kullanmamı tavsiye etti 80₺ ödeyerek ücretli bi şekilde aldım kullanan varmı acaba bunun farkı nedir https://www.hizliresim.com/erezhpu
Gokcecelik greybrde bende bunu kullanıyorum hamileligimin en başından beri içeriği daha temiz folik, omega vs güzel bi vitamin
Duyguderinderen greybrde hamileliğim boyunca kullandım çok dinç hissettim bir yan etki olmadı bende diğer gebeliklerimdede hep bu vitamini kullandım
Zeyyyn greybrde bütün vitaminler ve omega 3 var decevvit gibide mide bulandrmyor 3 4 aydır kullanıyorum bende
greybrde Duyguderinderen ben gebe kalmadan önce folikasit kullanıyodum gebe kaldım 3 ay yine kullandım 3 aydırda decavit kullanıyodum 🤔 bilseydim keşkem bunu kullanırdım 🥴
DemetF greybrde kullaniyorum bana da doktorum bunu verdi icinde folik asit ve bir cok vitaminde var 2.ci kutuya basladim
Nymphadoraa greybrde hamileliğim boyunca kullandım yan etki yapmadı. Memnundum. Değerlerim de iyiydi hep
Seminn greybrde 38. Haftadayım 4.kutum bitti decavit ten sonra doktorum buna geç dedi bittikçe alıyorum
mcansu greybrde bunu bende kullandım bir ay devletteki doktorum verdi içeriği iyi dedi. Sonrasında da ımom kullanmaya devam ettim. Ama şükür değerlerim hep iyidi.
minikprensimmm123 greybrde Ayımdayım baştan beridir bende kullanıyorum canım çok güzel içinde vitamini çok