Cigdemkinali21 Kizlar cuma gunu planli normal dogum dedi doktor. Bebis gelmek bilmiyor. 39+4te dogurtcak. Ama damar yoluyla suni degil Alttan fitille dogurtcam dedi. Yasayan var mi bu durumu?
MinikGrilBaby Cigdemkinali21 Alttan fitil dediği Propess mi acaba kuzum, ismini söylediler mi ne olduğunu?
Malidlgz Cigdemkinali21 ben boş gebelik yaşadım kürtaj olacaktım doktor alttan ilaç vericez dedi o sancıyla düşerse seni kürtaja almicaz dedi yavaş yavaş arttı her saat daha da sancı eklendi dort saat çektim ama düşmedi mecbur Kürtaja alindim
gokhande Cigdemkinali21 39+4 te vajinadan fitil atıldı ve yarım saat içerisinde sancılarım düzene girdi bu şekilde kendi sancımla doğum yaptım
Sedcann Cigdemkinali21 merhaba bende ilk bebeğimş o şekilde doğum yaptım gelişim geriliği vardı ve biçok gebe vardı üni hast ben gibi. Hapı koyduktan 6 saat sonra suyum geldi sonra açılmam oldu yaklaşık su geldikten 6 saat sonrada doğum gerçekleşti kendş sancımla sona doğru suni sancı verildi çok konforlu oldu endişe etmeyin güzel düşünün inşaAllah çok güzel olur ❤️
Cigdemkinali21 MinikGrilBaby yok soylemediler . Damardan mi suni verilicek diye sordum hayir alttan fitil koyup nstden takip edicez dediler.
Sedcann Cigdemkinali21 bu sizin ağrı eşiğinize bağlı tabikide kolay değil normal doğum yapmak sancılar ama hepsi doğduktan sonra son buluyor bi gerçek❤️
MinikGrilBaby Cigdemkinali21 Bana da normal doğum yapmam için zorladılar. 2 tane suni sancı ardından vajinadan verilen Propess adında bir ilaç taktılar. Aynı mı acaba merak ettim