sonsuzum_bebegimygz2 6 aylık hamileyim şeker yüklemesi yüksek çıkmış bu beni kotkuttu doktorum haftaya cuma tekrar gel dedi şekerli hamurlu yiycekten uzak durmamı söyledi ben korkmaya başladım aymı durumu yaşayan varmı acaba korkmalımıyım ?
eylusko sonsuzum_bebegimygz2 korkmayın doktorun da dediği gibi şeker ve hamuru uzak durun Ama gerçekten dikkat etmeniz gerekiyor gebelikte şeker biraz tehlikeli olabiliyor sıkı diyet uygulayın Hatta diyetisyenden mutlaka ama mutlaka destek alın
nisakrphlvn sonsuzum_bebegimygz2 benimde yüksek çıktı, diyetisyene yönlendirdi. 1 haftalık diyet sonrası hergün açlık tokluk kanımı ölçmemi istedi. Glisemik indeksi düşük olan yiyecekleri tüketin. Diyetisyenimin demesine göre %90 olarak diyet ile düzeliyormuş.
Taze_gebe sonsuzum_bebegimygz2 ben de 24 haftadan doğuma kadsr diyetisyen ile dengede tuttum. Korkmayın hallolacak bir durum. İradeli şekilde hamur vs uzak durup meyvenizi gündüze çekin, su bol yürüyüş aşırı meyveden kaçın yararlı diye abartılı tüketmeyin
Zeyyyn sonsuzum_bebegimygz2 dahiliye ordan diyetisyene yönlendirmesi lazım aslında ölçüm cihazı verıyolar 1 hafta kontrol yapıyosunuz diyetle toparlanıyor toparlanmazsa ınsulın başlıyor
Ozgesapmaz sonsuzum_bebegimygz2 bende de çıktı 2 3 hafta diyetisyenimle diyabetik diyet programı uyguladık düzene girdi. Birazda stresle bağlantılı çıktığını düşünüyorum.