elisa123 fatma4600 evet biraz genetik oluyor ama dikkt ediyorum hamile kaldım günden itibaren beyaz ekmek sucuk salam yemiyorum kızartma çok nadir ama yinede zayıf dedi 28 haftya dün girdim dünde kontrol günümüz bebek 1kilo 89 grm bana norml geldi ama doktor zayıf dedi onlar DHA iyi bilir tabi
Seda_nrr hayalsu yapıldı canım şeker çıkmadı.Ama suyu fazla olduğu için doktor yinede yediklerine dikkat et dedi bende meyve şeker hamur işi baya azalttım meyveyi porsiyonla yiyorum 2-3 güne bir suyum normale dönmüştü en son iki hafta önce gittiğimde.Ama suyun sınırda felan demedi fazla demişti
birseny elisa123 marka diye birşey yok . Düzenli bir şekilde kalsiyumu üç parsiypn almak lazım . Yani bir bardak süt bir kase yoğurt bir miktar peynir gibi . Siz markalı beslenmek zorundasınız diye düşünmeyin . Ben balık tüketemiyoeum çok nadir alıyorum balık ama doktorun söylediği şu hamilelikte yöresel farklılar olan insanlar var örneğin Norveç’te balık çok tüketilir ama orda meyve tavuk kırmızı et çok azdır. Vücut aldığı proteinden dengeler
elisa123 birseny Aynn sağlıklı doğusunda kilo emzirme ilede mama takviyesi ile alır önemli olan sağlığı rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin onların acılarını göstermesin 🤲
Meliskam gazetecianne bendede 460 demekki normalmiş… 22 haftada 900 qr falan yazmisdilar baska postda 😲
ElifBademmm Kaşar kilo aldırır deniliyor da hangi kaşar? Eski mi taze kaşar mı? Bide marka olarak faydasını gören yazabilirmi?
mommasBoys ElifBademmm valla ben sabahları hem eski hem taze kaşar yiyorum hangisi yarayacak bilemeyiz 😅 merakla bekliyorum kontrolümüzü
Hellobaby2 4kilo doğdu bebeğim. Hamileliğimde hergün ceviz, badem, muz, yoğurt, çiğ kuruyemiş ve hep vitaminimi aksatmadan içtim. Onun dışında normal 3 öğün yemeğimi yedim:
esmactn63 busraslan1 Biz 33 haftalığız bebegim 2 kilo ben de normalde zayif biriyim kilo aldirmak istiyorum 🥺çok üzüldüm duyunca normalde öyle bir takıntım yok ama ben insanlarin konusmalarindan etkilenen biriyim dogduktan sonra ay bizimki şöyleydi bizimki böyleydi diycekler ben de kiyameti koparcam 😏
busraslan1 esmactn63 hiç etkilenme. Biz 5 kardeşiz hepimiz 3 kg üstü doğmuşuz. Bazı şeyler genetik. Benim boynumda uzun. Arkadaşlarımın bebişleri 3 kg altı doğdu ve sağlıklılar. Onlarında yapıları minyon. Sağlıklı doğsunlar yeter ki. Kendini sakın üzme canım ❤️
Flycn esmactn63 her çocuk farklıdır diyip ağızlarını kapatın bence. En sevmediğim insan tiplerinden, bana da yaptılar.
MirasogluMerve esmactn63 olsun sağlıklı olsunda zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor sonucta vallahi bende çok yedim hemde coook 😘🥴🤣
Fenciilknurhoca Gokyuzum1 3 aydan sonra tam anlamıyla anneden beslenmeye başlar. Kordon gelişimi 10. Haftada tamamlanır