Esmakorkmaz Güzel annişlerim nasılız? Sıkıntısız sorunsuz minnoş minnoş geçiririz inşallah şu vakitleri. Hareketler ne durumda? Benim 22 haftalık olan oğlum çok zıpırdak oldu iyice hissedilir duruma geldi✨Bebişler nasıl🌸
SerpilEsra Esmakorkmaz 23 +1 hic durmuyor kizim masallah 🥰 kasilmalarimiz var hareketleri cok asagida biraz rahatsiz ediyor pruluton vuruluyoruz🌸
nvn-mutlu Esmakorkmaz bizde 20+6 olduk oğluşumla 🥰 öyle aşırı hissetmiyorum hareketlerini arada özellikle gece hissediyorum
yasolinn Ben henüz hareket hissetmedim karnımda ufak kıpırdanmalar oluyo ama sanırım tam bebek hareketi değil 19+5 olduk biz de
Esmakorkmaz yasolinn yavaş yavaş o kıpırtılar iyice güçlenir 20 lere geçmene az kalmış zaten 🥰 sağlıklıca büyüsün inşallah 🙏🏻
Esmakorkmaz Aminee32 en son 21 haftalıkken gittim kontrole 360 gramdı 22 haftada sanırım 400 küsürlere geliyorlar emin değilim 🥰 şeker yüklemesi için gideceğim haftaya kontrole bakacağız inşallah🌸 sağlıkla büyüsün kızınız🙏🏻
Esmakorkmaz SerpilEsra Allah kolaylık versin kramplar kadar kötüsü yok. Sağlıkla büyüsün minişiniz inşallah 🌸🌸
Esmakorkmaz nvn-mutlu gece dahaa rahatlar sonuçta anne uyuyo hareket etmiyo bari ben hareket edeyim diyolar sanırım☺️😅
Esssmom Esmakorkmaz 24 haftaliklar da gelebilir mi 😅 Ben ara ara hissediyorum çok hareketli değil bizim minik hanım sakin bir bebek olacak sanırım 🤗
Esmakorkmaz Esssmom hahahah tabikii❤️ Erkekler daha mı bi tepingen oluyolar acaba ondan mı😂 maşallah sağlıkla büyüsün kızınız inşallah 🙏🏻
Yenianneadayi2208 Esmakorkmaz çok şükür bendr bebeğimde gayet iyiyiz 🥰 19. Hafta itibariyle daha belirgin hissetmeye başladım. Ama şu 3 4 gündür baya hissettiriyor kendini çok şükür 🤲🧿 bu arada 20+1 günlüğüz..
Esmakorkmaz Yenianneadayi2208 maşallah çok şükür 🥰 aman sağlıklı olsunlar da hareketli olsunlar hiç önemli değil bazı annelerde görüyorum çok hareketli yaramaz olacak diye üzülüyolar garip geliyo
Esmakorkmaz Kahverengi jahshsjsh😂 geçen gün aynısını yaşadım elim karnımdaydı birden vurunca elimi hareket ettirdi sıçradım😂
Yenianneadayi2208 Esmakorkmaz Bişey diyemiyorum da öyle diyen annelere. Ama dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar yeter..Sapa sağlam evladımızı kucağımıza alabilmemiz en önemlisi.☺️