Deda Merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim sol kürek kemiğim çok ağrıyo sizdede oluyomu ne yapmak lazım daha kontrolüme 20 gün var doktora sorucam ama sizdede oluyosa tavsiyelerinizi alabilirim☺️ Birde benim oğlum hep sol tarafımda acaba ağırlıktan dolayımı ağrıyo🤔👶😍
Ades Deda bende aynısını yaşadım bebek o tarafa baskı yaptığından dedi dr birde kalsiyum hapi kullanıyorum o zamandan beri oda baya iyilestirdi
terazimom- Deda canm bende 24 haftalik hamileyim bendede aynı durum var bel agrisini bekloyordumda sırt agrisi piyango oldu 😊
Deda Ades Teşekkür ederim bende doktora gittiğimde söylerim o zaman yeni yeni başladı bendede sırt ağrısı
Ades Deda bide imkanın varsa yüz canim yüzmekte bana cok iyi geldi sırt ağrılarına yani genel olarak cok iyi geldi ayak şişmelerine falan
LtfiyeKarabacak 2 çocuğumdada yaşadım inşallah bu sefer olmaz gebelikte beni en çok zorlayan şey diyebilirim her daim masaja muhtaç bir vaziyette geziyorsun 🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun
Deda LtfiyeKarabacak Evet eşime ovduruyorum ama herzaman da ovamaz ki.Muhasebeci olduğum için oturduğum yerde çalışıyorum oturmaktan ağrıyo galiba ama mecbur😕