Byznrgk Kızlar 34+5 iz yağ krem sürmeme rağmen çatladım hemde iri iri çizgiler çok üzülüyorum bir de kaşınıyor zor dayanıyorum kaşımamak için. Doğum sonrası iyice kotu görünürler sanirim onereceginiz bir şeyler var mı en azından doğum sonrası uygularım ve belki o çirkin goruntu hafifler 🥲
isimsiz1i Byznrgk ben hiç çatlamamıştım burda bi dedim 1 güne kalmadı nasıl çatladı görsen 27 haftamda ikizlere hamileyim 29+3
Selin12- Byznrgk ben den ilk iki gebeliğim çok fazla catlaklarim oluşmuştu ben güneş ışınlarında yaktım ve o şekilde geçti tavsiye ederim
Byznrgk isimsiz1i bir anda oluyor insan şoka giriyor ya gece bakıyorsun bir şey yok sabah bakıyorsun harita gibi
Haticeozensen Roseee9 kıyafetin üzerinden hafif hafif kaşıyorum ben cidden kaşıntısı dayanılarak gibi değil
12349383 Bende çok catladim kremler sürmeme rağmen ama geçmedi bıraktım artk doğumdan sonra geçer diyorlar merak etmeyin🤗
Tahamm47 Byznrgk bende öyle 35 hafta en azından vücudunu nemli tut ben badem yağı sürüyorum sabah bir aksma bir şeklinde göğüs uclarinada sürüyorum yüzden yüzde çatlakları önlemek mümkün değil tabi hafifletebiliyor. Zaten normal bunlar stres yapmayın bebeğinizin sağlığını düşünün yeter anne olmak kolay değil 🥰🥰
Byznrgk Tahamm47 sürekli sürmeye devam ediyorum bakalim ilerleyen zamanlarda daha çok çatlayacak mi 😔
Rabiiakaradas Byznrgk bende çok çatladım sadece 8 kilo aldım çokta almadım 36 haftalıgız moralim bozuluyor ister istemez kötü duruyor ve ayrıca kullanmadığım şey kalmadı cilt müsaitse hiçbirşey fayda etmiyor napalım yapacak birşey yok bebeklerimiz iyi olsunlar yeter
Byznrgk Rabiiakaradas tabiki bebeklerimizin sağlığı çok çok önemli 🙂 ama bir kadın olarak estetik açıdan kötü görünmek moral bozuyor dediğiniz gibi yapacak bir şey de yok 😔
Kubra_123k Bende 36+3 üm Benimde çatlaklarım oldu badem yağı kullandım fayda etmedi sonra lierac çatlak kremi aldım çok büyük değillerdi şimdi onu kullanıyorum kaşıntısını geçiriyor hemde çatlaklarım büyümedi sabah akşam olarak kullanıyorum hemde nemli nemli kalmıyor hemen emiyor
Kimano Byznrgk friöl die çatlak önleyici var onu kullan istersen. Friölün doğumdan sonra kullanmak için olanları da var die biliyorum. Bi dene belki işe yarar. Araştırıp almanı tavsiye ederim.
Susamtanem2 Byznrgk ilk gebeliğim 40 hafta şuan da 31 deyim 1 kez bile bişey surmedim beyaz tenliyim zeytinyağı tüketiyorum yemeklerde ve bol su onun dışında hiç bişey yapmadım en ufak bi çatlak yok çatlak birazda genetik annemde hiç catlamamis 3 doğum yapmış sanırım ona çektim arkadaşlarım da çok yagkullandi ama çatlayacak olan her şekilde çatlıyor anladığım kadariyla catlasam da takmazdim dünyaya bir birey getirmek hiç kolay değil onlarda nazar boncuğu derdim
Loveme Byznrgk lierac,Hindistan cevizi yağı ,bebe yağı ,zeytinyağ,aloe Vera neler denedim kaşınmamak için fayda etmedi geceleri delircek gibi oluyorum