DemetF Hazella 18 haftamizin icindeyiz hareketlerimiz basladi :) cok sicak evde os yapasim gelmiyor goguslerimin ucu fene kasinmaya basladi allahtan son aylar hava serin olacak yavas yavas alisverise basladik bole 🤷🏻♀️ Sizin
41irem Hazella 1 aralık bende sayılıyor muyum 😁 valla bi öyleyim bi böyle benim sağım solum belli olmuyor bi gün iyiysem bi gün değilim aman bebişim iyi olsunda gerisi önemli değil
Mlhameliha Hazella iyi gidiyor canım şişlik hissi rahatsız ediyor arada ama sonra geçiyor hareketini hala hissedemedim merak ediyorum detaylıdan sonra yavaştan almaya başluyıcam hazırlıklara
Hazella DemetF bende alisverise baslamak icin detayliyi bekliyorum😊 karinda ara ara sertlik hissi basladi bende de 21 hafta bitmek uzere
Hazella 41irem sayiliir tabikii😍 zaten herkes 9ay 10 gunde doguruyo diye bisey yok bakalim ne zamana denk gelicez😅 sicaklar mahvetti gercekten bi aya rahatlariz en azindan hava serinler
41irem Hazella aynen ogünleride görmek nasip olsun hepimize inşallah 🥰 yaa allahtan son aylarım yaza denk gelmemiş diyip duruyorum valla bu halde bile çekemiyorum