Taze_gebe seni üzmek istemiyorum ama bu düşünceleri taşıdığın müddetçe kusura bakma ama dünyaları yiyip içsen kar etmez. Kafa rahat olcak. Ve bol bol emzirmeye bakican. Her şeyinle bebeğine odaklan, bulaşık mi var bırak kalsın yıkama, çamaşır mi var bırak beklesin. Oda mı dağınık bırak dağınık kalsın. Ne işin varsa bırak. Sadece bebeğine odaklan. Eşini de bosver bak sadece bebeğin diyorum. Hatta misafir bile kabul etmeyebilirsin. Bebeğinin sütünden önce sana ihtiyacı var. Sen duygusal olarak önce kendini doyur. Bırak alışsın kucağa. Ki bu kucağa alıştırmak değil, duygusal tatmin sağlamak. Sadece bebeğinin sana ihtiyacı yok, seninde bebeğine ihtiyacın var. Çünkü sen ne kadar bebeğine sarılırsan ne kadar onunla birlikte vakit geçirirsen, o kadar mutluluk hormonu salgilarsin. Mutluluk hormonu eşittir süt demek zaten. Bırak ya bu dünya işlerini. Biz hala yapiyoz da noluyo hala bitmiyo daha da çoğalıyo. Bosver salla gitsin. Siz birbirinize bakın. Bi de öyle her zaman mama verme. Eğer iki göğsünün de bisaldigini ama doymadigini fark edersen öyle ver. Sen mama verdiğin sürece sütün çoğalmaz. Bebeğin emmeye başlayınca prolaktin ve oksitosin yani kısaca annelik hormonlari diyoruz, bunlar salgilaniyor. Bi bakarsın sütün yeter olmuş. Ne kadar çok meme o kadar çok süt 😍 aylık kontrolünde yine kilo kaybı ya da yerinde sayma varsa işte o zaman hem mama hem meme verirsin. Ama bak başta da söyledim. Kafanı rahat tut gerisi gelir 🌸🌸🌸