Selam hamisler 1 haftadır 2 cm acilmam vardı arada bı ağırlar gelip gidiyordu cumartesi günü 3 dk da bir düzenli ağrım vardı heralde bugün dogurcam dedim :) doktoru aradık bizi eve gönderdi sancıların daha şiddetli olmasını bekle dedi gittik eve akşama kadar bu şekilde devam etti biz şiddetlenen beklerken ağrı gitti geri 😃 o günde doğum günüm olduğu icin olsun diye istiyordum açıkçası ama bebeğin gelmeye niyeti yoktu .doktorda istiyosan suni vereblrz ama 36 saat içinde de geleblr dedi öyle deyince gözüm korktu bir de cocgun kaderine müdahil olmak istemedim :) pazartesi sabah gittiğimde 3 4 cm açılma vardı bugün dogururz akşama dedi eve git dUşunu yap hazielan vs dedi ama.bende ne bı ağrı vardj ne bişey :) neyse eşim beni yalnız bırakmamak için hastaneye yatırdı erkenden suni sanciyu taktılar bana çocuğun kalp atışlarında yavaşlama oldu hemen kestiler suniyi yarım saat sonra tekrar denediler iyi gidiyorduk bu arada adet ağrısı gibi ağrılar başlamıştı yine bebeğin kalbi 70 lere düşünce doktor kesti ve ebeye suyunu patlatın demis ben sok oldum korkuyorum bı yandan suyunu patlattılar baya baya sarıl şarıl su akti ve sancılar gelmeye başladı ama git gide dayanılmaz oldu .sancı geldiğinde yere comeliyordum dakikada bir, ama bagirmaktab helak oldum siz siz olun bağırmayin ben yapamadım acidan ağladım bağırdım eşimin kollarını ısırdım hatta :) sonra 8 cm falan olunca dogumhaneye aldılar artık ağrı sancı değil ıkınma.hissi geliyor sürekli .doktorum ve eşim beni sakinleştirip tekrar ikin diyorlar bı yandan ağzım deli gibi kuruyor su veriyor eşim doktor seninle gurur duyuyorum çok güzel bı kere daha derken kafası çıktı fakat kordonu omzuna dolanmış bebek gelmedi o sırada kesik attı ama.o uyusmada onu hisstmiyosunuz emin olun bebek çıkınca kucağıma koydu hemen çok güzel bı histi ama hemen geri aldılar .benim zaten kafam gitti baya uyutmuslar konuslanlari duyuyorum ama cevap veremiyorum gözünü açamıyorum vs . Çok fazla uzattim.kusura bakmayın çok şükür bebegim saglikli benim de alttaki dikişler acıyor sadece bebeği ilk gün benimseyemedim üzüldüm hatta ağlamak geldi içimden ama şimdi düzeldi o durum :) hepinize kolay doğumlar diliyorum benden tavsiye doğumu kolaylaştırıcı perine masajı squat ve yürüyüş çok yapın ❤️