Babyahu Pembepanterr “EFW1” Yazan kısım tahmini bebişin ağırlığını gösteriyor valla bende sağlıkcıyım ordan biliyorum tabii yanlışlık olabilir bende orda yazanın yalancısıyım 🤗
Babyahu Hazella “EFW1” Yazan kısım tahmini bebişin ağırlığını gösteriyor valla bende sağlıkcıyım ordan biliyorum tabii yanlışlık olabilir bende orda yazanın yalancısıyım 🤗
Babyahu teachervera “EFW1” Yazan kısım tahmini bebişin ağırlığını gösteriyor valla bende sağlıkcıyım ordan biliyorum tabii yanlışlık olabilir bende orda yazanın yalancısıyım 🤗
Ness3 İmkansız 18 hafta ya girdi bugün dün bebeğim 230 gramdı o grama bir bebeğin 22 hafta falan olması lazım
Babyahu Sedos199535 ![https://www.hizliresim.com/sh1377d ben sizi yanlış yönlendirmek istemem orda yazan bu şekilde 🙏😊
Ness3 Sedos199535 bebeğim efw evet genelde kilo ile ilgili bilgi veriyor ama orda efw1 diyor o başka birşey herhalde mümkün değil o ağırlıkta olması
Babyahu Sedos199535 “EFW1” Yazan kısım tahmini bebişin ağırlığını gösteriyor valla bende sağlıkcıyım ordan biliyorum tabii yanlışlık olabilir bende orda yazanın yalancısıyım 🤗
Ness3 15 cm demişsin şimdi gördüm o normal olabilir uzundur biraz maşallah çok büyük fark yok ama mantıken zsten boyu 15 olan bebek 700 küsür gram olamaz 180 200 gram olsun en fazla 15 cm olan bebek