fatmacos Tugce1910 herkes de farklılık gösterir ama 40 gün falan normal azlık çokluk da kişiden kişiye değişir benim ilk hastanede 1 gün çok aşırı geldi ertesi gün azalma oldu ama yine 3 5 gün çok geldi ondan az az geldi 40 gün boyunca
Beyzan Tugce1910 Doğum yapalı 25 gün oldu günlük ped takıyorum kirlenmiyor bazen leke geliyor. İlk 10 gün aktif kanamam oldu sonra lekeye döndü
Tugce1910 fatmacos hmm benimde ilk zaman çok geldi dediğin gibi azalıyor şuan azaldı 12 gün oldu doğum yapalı
Gull_94 Tugce1910 rıca ederım kanama gayet normal sayet rengı veya pıhtılar cok buyukse sorun olur sadece yoksa kanama herkese gore degısıyo gıderek azalıyo,kanama sonrası bı kac gun sonra bıle regl olabılırsınız doktr kontrlunde zaten bakarlar🥰
Tugce1910 Gull_94 doktor kontrolüne gittim bı sıkıntı yok dedi gayet normal durumun dedi 1 sene sonra tekrar gel dedi başka bişey demedi
Beyzan Gull_94 çok teşekkür ederim evet doğum yaptım Sezaryen sonrası normal doğum oldu. Biraz zor oldu ama çok şükür normal doğum yaptım cidden büyük nimetmiş. Şimdi toparlanıp 2 çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum 🙂
Gull_94 Tugce1910 evet emzırme bıttıkten sonra ozellıkle gelmenızı ıstyoalr kontrl ıcın ben kızımda gıdememstm bunda bakalım
Gull_94 Beyzan tekrar gozunuz aydın 🥰cabuk alısırsınız dıkıs sorununuz olmayınca kolay toparlanılıyo gerısıde mınıklere baglı tabı😂🥳