Esa
Yazdıklarının yapılmasına saçmalık diyorsunda bence senin dediklerin saçmalık. Yazdıklarının hepsini yaptım ölmedim belki senin gibi düşünüp nst ye gitmesem bebeğim karnımda ölmüş olacaktı. Down sendromu testlerini yaptırdım bişey varsa bebeğimi aldırmak için değil bilgilenmek maddi manevi önlemini almak için. Seker yuklemesini yaptırdım şekerim cok düşük çıktı tatliyi kesmem söylendi deli gibi yerdim. Vitamin kan ilacı 1 ay kullandım öyle uygun görüldü ve kendimde iyi hissediyordum ama başka birine başka şekilde uygun görülür benimkiler doktor onların ki değil mi ? Kontrole erken gidip nst ye baglanmasaydim bebeğimin kalp atışları düştüğü için kaybedebilirdim. Suni sancı aldım hiçte dediğin gibi olmadı kolay rahat bi şekilde doğurdum bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum. Lohusalıkta eşimle tek başımıza olmamıza rağmen depresyona falan girmedim bunaldığım zamanlar oldu ama atlattım hamile olmayan doğum yapmamız insanlarda olacak kadardı. Insan düşüncesini dile getirirde felaket senaryosu yazarak sanki diğer hamileleri korkutmak için yazar gibi mi olur ? Size diyecek bir şey bulamıyorum ve evde doğuracağınızı düşünüyorum çünkü normal doğum olsa bile damar yolu açılıyor ve doğumda serum mu ilaç mı o an ne olduğunu sormadım veriliyor doğumdan sonra enfeksiyon olmaması için antibiyotik kullanılıyor ve doğar doğmaz sizin haberiniz yokken bebeğe aşı yapılıyor. Bu durumda evde kendi başınıza doğuracaksınız ?