Um07 Bebek sanki rahimde yürüsen batıyor otursan batıyor yatsan çok kötü batıyor kasilmami oluyor bu çözemedim doktora sordum olmaması lazım dedi muayne edelim dedi ama yasayan var mı yada doğum habercisi mı 😏
MucizemE Um07 35+5 olduk yaşamadım hiç sadece bel ağrılarım çok şiddetli yatamıyorum oturamıyorum kalça kemiğim batıyor sanki sen bi doktora gidip müyane ol canım
deletedmom351 Um07 Benim de olurdu bebek artık doğum pozisyonuna geçiyor onun için rahimde batmalar olur demişlerdi. Ve gerçekten de bi sorun olmadı bebek kanala iniyormuş
Um07 MucizemE Yatarken çok ağrı oluyor saga sola dönmek işkence ayağa kalkım dedim nasıl ağrıdı anlatamam . Bu aylarda doğum başlar mı ki ya 😓
Ftmacgdm Bende yaşadım hala yaşıyorum 38. Haftadayız daha doğum falan olmadı🧐 neden oluyor bilmiyorum belki kanala indiğinden olabilir canım
Um07 Ftmacgdm Belkide canım inş öyledir yarim saat önce bebek sağ tarafta toplandı semsert oldu karnım yaa sonra geri geçti
burcuali38 Um07 son haftalarda onu hep yaşıyoruz malesef tatlım 😕 ben ayağa kalkamazdım birkaç dakika sürerdi ayağa kalkmam çok fena bişey batardı doğrulamazdım karnımı tuta tuta kalkardım ama bunları 37den sonra falan yaşamaya başlamıştım galiba
Zee88 Um07 34 sonrası olan doğumlar genelde sıkıntısız oluyor korkmana gerek yokbende böyle olunca hazırlıklarımı tamamlamaya çalsyorm bu hafta biter inşallah..sende öyle yap herşeyin hazır olsun
Ftmacgdm Um07 aynısı oluyor bendede özellikle geçen hafta o kadar sıkıntılı geçti kii hep sertti karnım yatamıyorum oturamıyorum çok zor geçio son günler sağlıkla alalımda kucağımıza inşallah🙏🏻
Zee88 Um07 bende aynıyımm uzun zamandır aynıyım..sancılarımda başladı..dr a gittim normal seyrinde gidiyor dedi bakalm..ama biyere gidecektim 1,5 saatlık izin vermedi..sürekli dinlen diyor
Um07 Zee88 Normalde hiç böyle olmamıştı bende hadi yatarken agrım oluyordu ama otururken veya yürürken asla böyle olmuyordu.
Um07 Zee88 Bebegimin kıyafetleri hazır sadece ütüsü yok yıkandı. Bide benim kıyafetler eksik gerisi tamam
Zee88 Um07 benim dinlenme vaktim olmuyor çocuktan ama senin ilk ise muhakkak çokca dinlen bol su iç..zaten 37 de nst başlıyor girince anlaşılır artk gidişhat
Betulsarda Um07 bende de batmalar olurdu bazen nefesimi kesiyordu ciddi acitiyodu cunku. Hala ara ara oluyor kac kere doktora gittim normal diyorlar canim. Allah kurtarsin senide 🖒