sumeyraballl Nisavedaseyday tek kelimeyle balayı 😂😂 ağrı sancı bulantı hiç birşey yok ama 3. Trimester de acısı çıkıcak gibi😂
Lulemom Balayı gibi demişlerdi de inanmamıştım. 3. Trimester a girince anladım 😄 keyfini çıkar en güzel 3 aydasın 🙊
Egekusumm Nisavedaseyday bebek hareketlerini hissetmeye başlama, enerji patlaması, ooo ben iyiyim ya gezeyim oraya da gideyim buraya da gideyim günleri ve bence göbeğin en güzel hali yani hamile olduğun belli ama aşırı da bir şişkinlik yok en güzeli☺️☺️ Tadını çıkarın
MercimekveAnnesi16 Nisavedaseyday benim bitmesine 4 gün kaldı mide bulantıları kusmalar geri geldi uykusuzluk yorgunluk mide yanmaları ekşimeleri 🥺🙄 o yüzden güzel bi döneme giriyorsun keyfini çıkar ve çok çok uyu 😅
Cagla-91 MercimekveAnnesi16 kızlar 18+2 olduk hiç bir şikayetim yok cok şükür ama, karnım çok gerilip acıyor özellikle akşamları normal mi ? Kasıklarım da agriyor ara ara
Caglaluna Nisavedaseyday 2. Trimester a 13 hafta olunca mı giriliyor yoksa 13. Hafta dolup 14. Haftaya girince mi. Yani 13+6 dan sonra mı 2. Trimester 😂 ay kafam karışık ben de 12+2 yim 4 gözle 2. Trimester ı bekliyorum 😂😂😍
miniklerim125 10 gündur 2. Trimesterdayim ama sürekli bel ağrım var ayriyetten koku hassasiyeti, mide yanması devam ediyor ve prilam icmesem midem bulanıyor. Prenseslik dönemi göremedim ben 🙄😅😅